- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Sziasztok! Fórumos és egyéb tesztek ajánlására vásároltam egy Teclast M40-et ajándékba, általános használat + videohívások céljából. Na, itt tévedtem egy óriásit, mert bár a 8MP-es előlapi kamera teljesen megfelelő lenne, olyan iszonyatos visszhangot produkál, hogy a célra gyakorlatilag használhatatlan!
Olvastam itt a fórumon, hogy esetleg zoom-on nincs zavaró visszhang (amit nem használunk), viszont minden más kliens esetén ott van, megszüntetni nem lehet.
Van valakinek megoldása a problémára, mert valószínűsítem nem vagyok egyedül a gonddal?
Esetleg egy bluetooth hangszóró csatlakoztatása megoldhatja a gondot? Ebben az esetben teljes egészében kikapcsolja a beépített hangszórót a videóhívás közben és aktív a mikrofon?
Sajnos nem tudom kipróbálni (ajándék volt és ott csak valóban a használat történik), de ha valaki ennek az ellenőrzésében (vagy a tapasztalat megosztásában) tudna segíteni, megköszönném, mert akkor annyit még rászánnék, hogy beszerzek egy hangszórót is mellé. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest