- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Sziasztok! Fórumos és egyéb tesztek ajánlására vásároltam egy Teclast M40-et ajándékba, általános használat + videohívások céljából. Na, itt tévedtem egy óriásit, mert bár a 8MP-es előlapi kamera teljesen megfelelő lenne, olyan iszonyatos visszhangot produkál, hogy a célra gyakorlatilag használhatatlan!
Olvastam itt a fórumon, hogy esetleg zoom-on nincs zavaró visszhang (amit nem használunk), viszont minden más kliens esetén ott van, megszüntetni nem lehet.
Van valakinek megoldása a problémára, mert valószínűsítem nem vagyok egyedül a gonddal?
Esetleg egy bluetooth hangszóró csatlakoztatása megoldhatja a gondot? Ebben az esetben teljes egészében kikapcsolja a beépített hangszórót a videóhívás közben és aktív a mikrofon?
Sajnos nem tudom kipróbálni (ajándék volt és ott csak valóban a használat történik), de ha valaki ennek az ellenőrzésében (vagy a tapasztalat megosztásában) tudna segíteni, megköszönném, mert akkor annyit még rászánnék, hogy beszerzek egy hangszórót is mellé. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest