- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barno
csendes tag
Sziasztok,
kb egy hete nekem is megjött a P10HD. Sajnos nekem több a csalódás mint a pozitívum eddig, pár dolgot említenék amit tapasztaltam:
- Akkumlátor: baromi gyorsan merül 100-ról 0-ra 4 óra képernyőidő, aminél azért többre számítottam (lájtos játékok, youtube, böngésző megy csak, háttérben láthatóan semmi)
- Hangszóró: oké lehetne, de szerintem hibás mert az egyik felén már közepes hangerőnél is elkezd zörögni valami, ha jó helyen nyomom kicsit a házat akkor ez enyhül
- Füles kimenet: számomra ez a leggyengébb pont, aránylag tisztán szól kb. 100-120Hz felett, alatta mintha le lenne vágva a basszus, semmi (hangtechnikusként mondom)
- A rendszersebesség úgy néz ki végig mintha 30 fps lenne, kicsit az egész android lomha
- Kamera kritikán aluli (Lenovo Tab4-hez hasonlítva ami szintén hasonló árkategória, kategóriákkal rosszabb, Mi A1-hez pláne)
+ A youtube videók 60 fps 1080p-ig teljesen szépen futnak, egyszerű játékok is akadás nélkül
+ RAM management eddig jónak tűnik
+ Képernyővel nincs gond, fényerő lehetne kicsit magasabb, és a színek sem tökéletesek, de abszolút elfogadható
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest