Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
camaron
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy Teclast X6 Pro (vindózos) van, ami szeptemberben érkezett meg Banggodról. Fasza kis gép volt az ünnepekig, mikor észrevettem, hogy nem akar tölteni.
Egész éjjel töltőn volt és reggel csak 56%-ot mutatott a töltöttségi szint. Használat közben, ha be van dugva a töltő, akkor sem történik semmi, kijelző fényesebb, a % marad ugyan azon a szinten, de ha lehúzom, akkor leesik. Persze a google nem barát, nincs semmi találat, akksit sem találtam egyik kínai felületen sem.
Írtam Banggodnak és a Teclastnak is, hogy mi legyen a teendő. Kíváncsian várom a válaszukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest