- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
válasz
Intruder2k5 #188 üzenetére
Lehet, igazad van az elvárásokkal kapcsolatban. Torrent nincs és csak maximalizánli szeretném a netemet főleg mert online fps játékkal játszanék. Jó lenne ha lenne választásom szolgáltató terén, de ez szép álom marad ebben a telibevert kapitalista világban. Majd kipróbálom mit számít ha fizikálisan eltávolítok minden internetet használó egységet a router/modemből. Köszi mindent.
-
qad
senior tag
válasz
Intruder2k5 #186 üzenetére
A beállításokra volnék kíváncsi, a netet osztja, nem az a gondom hanem játokhoz kisebb pinget szeretnék a többi volnal kárára. Bejön ebbe a dobozba a net és kimegy 3 fele. Azt szeretném ha az én gépem elsőbbséget élvzne ping/elérési időben, a wifi és a boxhoz képest. Ha veszek még 1 routert azzal még nagyobb lesz az elérési időm mert még azon is át kell menjen a net, tehát valahol ugyanitt tartanék.
-
qad
senior tag
válasz
Intruder2k5 #184 üzenetére
Köszi, ezek szerint akkor ez a TC7200-es ilyet nem tud. Hát akkor rábactam....
-
qad
senior tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a kapcsolatok között hogyan tudom elosztani az internet elérési időt? Valami olyasmiről magyaráztak hogy legmagasabb prioritást/elsőbbséget adjak magamnak és a többinél meg vegyem le normalra (wifi és a boxnál). Játékra használnám első sorban a Telekomos 120/10 Mbites netemet (már ha jön annyival).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest