Hirdetés
- Netfone
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Lipton elmehet az anyjaba.
Multkor vettem par fele piramis filteres teajukat, mert le voltak arazva.
Itthon bontom ki az "infusion temptation summer fruits" fedonevu, eper+malna grafikas teajukat, semmi eper+malna ize sincs.Utana nezem az osszetevoket:
-40.2% csipkebogyo
-34.6% hibiszkusz
-17.2% AROMA
-5.6% szeder LEVEL
-0.9% eper
-0.9% malnaVagyis a cimlapon szereplo gyumolcsokbol osszesen 1,8%-ot tartalmaz...
Tobbit meg nem mertem megkostolni.
(Inter)Sparban szokott lenni valami Greenfield nevu ruszki teamarka, nekik vannak nagyon jo teaik, raadasul a filterek egyesevel alufoliaba vannak csomagolva, igy minden egyes filternek olyan az illata, mintha frissen bontottad volna ki a dobozt.
Pl. az Earl Gray Fantasy nevu teajuk siman kenterbeveri a Twinings Lady Gray-t, Lipton a fasorban sincs. (mondjuk Liptonbol csak "sima" Earl Gray van, ami nincs izesitve citrom+narancshejjal, mint a masik ketto)
Vagy ott van toluk a koffeinmentes Creamy Roiboos, ami narancs+vanilia izesitesu, csipkebogyot nyomokban sem tartalmaz.
Mondjuk a gyumolcsteaikbol nem mindegyik jott be, zold teajuk tul tomeny, nagyon eros ize van.Zoldbol nekem eddig az afonyas Pickwick jott be, az kellemesen ihato tomenysegu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI AVATA 2 drón akkumulátorok (35e) és töltőHUB (25e)
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- DJI Air 3s Fly More Combo RC2 drón szett - 4 akku, kemény koffer, szűrők
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest