- Yettel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néhány hete rácsíptem én is a teázásra (betegségből indult), aztán "rajta maradtam".

Régen különösebben nem kedveltem, lusta voltam vele szöszmötölni, inkább ittam szimplán a vízszűrő kancsós vizet. Most viszont belefeccöltem egy relatív nagyobb összeget, rendeltem hőfokszabályzós vízmelegítőt, kancsót, vettem bögréket, rendeltem teákat.Manuteáról vettem első körben négy fajtát, PU ERH STD., ASSAM HATIMARA CTC BOP, BRAZÍLIA DESPALADA GREEN YERBA MATE és CHINA GUNPOWDER-t. Ma fognak megjönni, kíváncsiam várom, hogy mennyire lesznek jók vagy mások, mint amit az elmúlt hetekben fogyasztottam.
Volt egy Chunmee fajtájú szálas tea, elég apró darabokból áll, nem rossz, de annyira jó sem. Tescoban belebotlottam egy Dilmah márkájú szálas zöld teába, ez határozottan jobbnak tűnik, nem ilyen morzsalékból áll, viszont akárhogy forgattam a dobozt, nem derült ki, hogy milyen fajta. Az eddig begyűjtött infók alapján akár Gunpowder is lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Overwatch 2
- Autós topik
- Yettel topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest