- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Ahham, es mit kene neki beirni, hogy az ablak ne zarodjon be egy pillanat alatt? Vmi par sort kiir asszem, de felsem fogom es mar be is zarja magat.
Mindenesetre ez nem ugyanaz, mint a halozati kapcsolatok tulajdonsagainal talalhato Microsoft TCP/IP 6-os verzio kozvetlenul a TCP/IP protokoll felett, mert ez mar nekem is szemet szurt... -
atosz
őstag
válasz
Winner_hun #6 üzenetére
Es a procikihasznaltsag nem kiugro?
-
atosz
őstag
Tehat a problemam az lenne, hogy ez a szolgaltatas teljesen leterheli a procit sajna. Egy notebookrol van szo amugy.
Ahogy utananeztem DHPC szolgaltatassal fugghet ossze a dolog.
Uj XPt tetem ra, SP2-est es megfogja ez a szolgaltatas az egesz gepet. Ha kilovom, nem tortenik semmi, minden mukdik, legalabbis latszolag. Amugy Systemkent toltodik be, szal' nem hinnem hogy kulso betolakodo. Tovabba nem igazan jartam a miscrosoft es a compaq oldalan kivul mashol. NOD32 es a Microsoft Antyspyware van fent.
A netet megosztva kapom az asztali geprol. A halokartya egy mobil intel 10/100-as pro a megfelelo driverrel.
Vkinek vmi 5lete? Mert most mar eleg tanacstalan vagyok sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest