Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok tcl x 815 tv van valaki legyenszives küldene nekem egy müködö linket a legujabb frissitésröl elöre is köszönöm
-
gipsykrisz82
csendes újonc
ugy néz ki sikerült kszönm
-
gipsykrisz82
csendes újonc
v660 ast akarok feltenni ugyaugy csináltam ahogy a leirtakba van de elindul a zld csik és megáll egybl miért van ez?
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok segitséget kérnék!!
Tcl x815 tvm van!
Légyszives valaki leirná nekem részletesen hogyan kell android 9 röl android 11 re frisditeni a tvm img file al akárhogy probálom nem sikerül!! -
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok segitséget szeretnék kérni hogy tcl x815 tvm van és img file frissitést hogyan kell csinálni a tvre? Elöre köszi a válaszokat
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Légyszives valaki tudna nekem linket küldeni a 634 fw röl?
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok valaki tudna nekem linket küldeni fw 379 es frissitésröl? Nekem 55x815 tcl tvm van?
Jo ez a frissités erre a fajta tv re? -
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok megprobáltam lefrissiteni a tvm x815 a legujabb frissitéssel de mindig hibát ir ki pedig ugy csinálom ahogy leirtátok hogyan kell! Lehet az a baj hogy nem pendrive rol hanem külsö hdd röl akarom? Eddig sikerült a régebbi frisditéseket igy
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok tcl x815 tv van! Kérdésem az lenne hogy a legujabb frissitést az istenért nem akarja felrakni tudnátok segiteni?
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Segitséget szeretnék kérni!! Tcl x815 tvm van!!
T cast programmal kivetitem a telefonomrol a filmet tvre és állandoan szétkapcsol mindig de pont ugyanakkor!! Miért van ez? Kell állitani valamit rajta? -
gipsykrisz82
csendes újonc
sziasztok lefrissitettem a tvmet x815 a legujabb frissitéssel v288!!!
szerintem az eddigi legjobb frissités lett az eddigi tapasztalataim alapján gyorsabb lett a rendszer és stabilabb!!! -
gipsykrisz82
csendes újonc
válasz
TELEKOMGARi #1475 üzenetére
Szia nekem is 2 tb merevlemezem van és arrol játszom le a filmeket 4k ba! Nekem tökéletesen olvassa pedig nem mai darab!! Tcl 55x815
-
gipsykrisz82
csendes újonc
válasz
wallace 234 #1458 üzenetére
Ne haragudj de a fényrö pluszt hol találom? Én csak sima fényröt látok a menüben
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok pár nspja megérkezett a telekomtol tcl 55x815 tvm!
Kérdésem az lenne hogy a tv 2 alsó sarkában a fekete szinekben fehér felhösödés láthato. Ezt hogyan lehet eltüntetni vagy van e rá megoldás?
Amugy a tv árához képest elképesztöen pozitiv csalodás a dizájn a soudbar a kép a teljesitmény szerintem nagyon pozitiv, kivéve az also sarkokban a felhösödést -
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok tudnátok segiteni nekem hogy tcl tvhez hol találok legujabb frisditést és hogyan kell frissiteni?
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok tcl x815 tipusu tvt szeretnék lefrissiteni! Tudnátok segiteni hol tudnám letölteni vagy egy linket hozzá?
-
gipsykrisz82
csendes újonc
válasz
TELEKOMGARi #1322 üzenetére
Szia én is ugyanezt a tipusu tvt szeretném megvenni a telekomtol tcl x815 Kérdésem az lenne hozzád hogy megvagy elégedve a tv minöségével? Kép hang teljesitmény stb?
-
gipsykrisz82
csendes újonc
válasz
wallace 234 #1312 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segitségedet szerintem beruházok erre a készülékre a telekomtol
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok tcl 55 x815 tvt szeretnék venni de semmijen video nincs erröl a tipusrol hogy milyen is valolyában ez a készülék! Akinek ilyen tvje van az megosztaná velem a tapasztalatait?
-
gipsykrisz82
csendes újonc
Sziasztok most szeretnék tvt vásárolni!
TCL 55x815 tvt.
Érdemes beruházni erre a tvre szerintetek és akinek van ilyen ki hogyan van megelégedve vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Spórolós topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest