- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HML
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja kértem egy kis segítséget itt, hogy melyik tv legyen, most még annyit kérdeznék, ki hol vette/venné?
Minden reklámban azt látom, hogy bizonyos termékekre 5 év garancia, amit ha jól gondolom ingyenes?! Ez mindegy hol veszem jár hozzá? Pár oldalon látom, hogy lehet venni pluszban 2-3-4 év garanciát, ami akár 60 ezer Ft környékén is mozoghat már.
Az 5 év gari mindenképp jár és ami vásárolható hozzá pluszban, az elhanyagolható? -
HML
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Szerintem akkor az 55C805 elég lesz, a hangot meg utólag Soundbarral javítom ha nagyon rossz lenne, illetve megkeresem Vhiktort vagy a fájlokat, de úgy gondolom a jelenlegi tv-hez képest a gyári beállításokon is hatalmas különbség lesz képben.
Igazából a 60 éves szüleim néznék a legtöbbet, teljesen általános tv adásokra telekomos boxal hdmi-n keresztül, nekik szerintem tökéletes lesz.
Nem ismertem ezt a márkát, korábban itthon a műszaki dolgok 90 százaléka samsung és lg volt, bár azok közül is sok 15-20 éves, akkor szerintem még más minőséget képviselt minden márka.
Haveromnak van 4db tcl klíma, azok évek óta hibátlanul működnek, remélem ez is jó lesz.
Olvastam, hogy simán megáll 2 hónap vagy pár év után akár egy LG is ha épp hibás, azt meg anyagilag fájdalmasabbnak érezném majdnem dupla ennyiért 🙂 -
HML
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, elég sokat olvastam a tcl-ről, a miniledről már elég jókat mondanak, mégsincs mondjuk LG oled árban.
Nagy igényem nincs, jelenleg egy közel 12 éves 80 centis Blaupunkt hd readyt váltana 😀55"-ben gondolkodom, a c805 vagy c765 modelt néztem ki.
Nagyon fontos szempont, hogy a lába középen legyen, ezért is nézem ezt a két típust, ha szélén van a lába, akkor sajnos nem férne be a helyére.
A két típus között az Onkyo hangrendszer ami úgy látom, nincs a 805ben. Akinek 805 van, mennyire érzi ennek hiányát? Megéri a plusz 40 ezer körüli különbséget?
Sima tv adás nezesre lenne használva, foci, rtl, néha heti kétszer netflix. De igazából a méret a lényeg, kisebbet nem szeretnék, a családban van gyengébb látó, aki nem a 120,144hzen fog kiakadni, hanem, hogy látja mi van a tvben vagy nem 🙂
Láttam, hogy szokták kalibralni, illetve a beállításokkal szórakozni, ezek nélkül akinek van már vele tapasztalat, mennyire gagyi a kép?
Úgy látom a 805 már 250 ezer Ft környékén elérhető, őszintén sokkal többet nem is szánnék rá, nagyon max a 280. Vagy milyen típusok vannak még ilyen árban ami jó lehet?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest