- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
rr100
csendes tag
Sziasztok!
Végül visszaküldtem a C839-et
Egyszerűen nem ér ennyit anyagilag az egész nekem:
-kép nem annyira tetszik (leszámítva DV-t)
-hang kevés, mindenképpen kell egy soundbarA kettő együtt kb 500.000,- és még egy új lejátszó is kellene ami viszi a DV-t (de még kevés a tartalmilag is igényes DV műsor)
Viszont tapasztalatnak nagyon jó volt, nem rosz TV ez, de amíg megy a plazma szerintem marad az...
Ettől függetlenül továbbra is kiváncsian várom Vhiktor tesztjét! -
rr100
csendes tag
Igen, Vhiktor tesztjére én is nagyon kiváncsi vagyok.
Különösen, hogy milyen beállításokat javasol. Mert rengeteg van és úgy tűnik ha hosszú órákat töltök vele, sem biztos hogy megtalálom a legjobbat...
Megint megtapasztaltam, hogy a jel minősége milyen fontos. Gyenge jelforrások felskálázása nekem továbbra is zavaró a plazma után, de 1080-tól már egész jónak tűnik (vagy tényleg kezdem megszokni, ahogy mondtad). Netflixen előfizetést váltottam, és igen a Dolby Vision az nagyon ott van!
Ez már valódi előrelépés az élményt illetően.
Mostmár csak minden szempontból minőségi, (úgy értem tartalmi szempontból is) igényes (nem csak a látványra hajtó) DV anyagokat kell felkutatnom, és valamilyen lejátszót, mert úgy tűnik a HTPC-vel a DV nem igazán megoldható (elsősorban zaj és fogyasztás miatt).
Ebben a témakörben is érdekelne, hogy nektek mi a javaslatotok/véleményetek.Hang egyszercsak "megjavult" . Ezt nem tudom mikor történt, mert nem voltam itthon, de még mindíg nem az igazi, így egy szál soundbart kell találnom. Sajnos egy mélynyomót nem tudok már elhelyezni sehova se.
(most egy JBL multibeam 5.0-ra van jó ajánlatom, jövő héten kipróbálom)Viszont emiatt, hogy magától javult a hang ránéztem a szoftverre és ezt látom:
-Tipusmév: 55C835 <-az Emagnál 55C839-ként vettem
-Termékverzió: V8-T615T03-LF1V438.000296Nálatok milyen firmware fut?
-
rr100
csendes tag
Hát nagyon kevés időm volt, és most megint el kell mennem itthonról, de az első tapasztalatok egy Pana ST60 plazma után:
-korábban inkább oled TV-ket nézegettem, de a képe rendben van szerencsére. Netflix DV pl Our planet szinte már túlzás. A nappaliba került, ablakkal szembe így már elhiszem hogy ismerősök miért mondták, hogy ha oledet választok mindíg be kell majd sötétítenem. Amitől féltem: a fekete szín az rendben. Az egész a plazma után valahogy olyan steril (a képe valahogy valószerűtlenül éles)
-hang: hát az szerintem gyenge, mindenképp kell valami majd pl soundbar ha nem találok jó beállítást a menüben, de tartok tőle, hogy ez egyszerűen kevés úgyhogy ebben majd tanácsot kérnék.Minden más remek: gyors, gyorsan vált csatornát (ettől is féltem picit), összegezve, a hangzást leszámítva olyan, vagy jobb mint vártam. Majd még írok, ha lesz több időm nyomkodni.
-
rr100
csendes tag
Emagnál TCL 55C839 árulnak: [link]
Ez mibán más mint a C835?Annyit látok, hogy itt a garanciára csak 24 hónapot írnak - ez létezik?
Azt hittem 3 év van rá mindenhol, pl az Euronicsban 36 hónap gyári gari van feltüntetve (igaz ott drágább is az 55C835) -
rr100
csendes tag
válasz
Vhiktor #13088 üzenetére
Köszi, szintén várom a tesztet!
Idáig oled TV-ket nézegettem, de ez valahogy szimpatikusabb.
Tudom, hogy nem ideális, de hely hiány miatt egy szekrény alsó polcára kerülne, csak 2-3 cm hely van a TV körül, ez jelenthet gondot? Gondolom a hangzást ez alaposan hazavágja...Milyen a TCL szervize, van vele tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest