- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként, az én TV-men (C725) is a DV az, ahol igazán kijönnek a szinek. A HDR10 és HDR10+ gyakorlatilag fakó, szintelen, a DV-hez képest olyan, mintha szürke lepel lenne a kép elé húzva.
Nem tudom, hogy ez komolyabb TV-ken is ennyire átjön e, de én gyakorlatilag szinte csak DV-ben vagyok hajlandó nézni a filmeket, sorozatokat.
Tegnap pont néztem a King Kong vs Godzilla c. látványfilmet. A Hong Kongi jelenet gyakorlatileg hűen reprezentálja a TV tudását. Azok a fények ... ehh.
Ugyanez HDR-ben sajnos semmi különlegeset nem mutat. Kerülöm is a HDR kódolású anyagokat. -
törölt tag
-
sysrq
őstag
Kíváncsi lennék a DV tartalmakat ki miről játssza le? Már csak én vagyok ilyen maradi hogy nem előfizetéssel tolom hanem "boltból" szerzem be? Az UFO971 tartalmak fekszenek legjobban a TV-nek, hirtelen értelmet nyer hogy miért ilyen drága.
Amit eddig kijött hogy a telepített KODI Nas-ról nem tudja hálózaton akadás nélkül lejátszani a DV filmeket, USB HDD-ről tökéletesen megy neki. Már cat6 kábel van mindenhol (sajnos csati nem volt itthon) és a switch is TP-Link-re lett cserélve. HDR10-ig nincs gond.
Még nem olvasgattam nagyon vissza de 83-as tv eddig csak nekünk van meg a Vhiktornál tesztelésen, vagy csak nem szeret ide írni.
Termékverzió: V8-T615T03-LF1V462.000346 -
sysrq
őstag
Az éles kép miatt ne aggódj, én a negyedik nap már kezdem megszokni, egy hónap és ez lesz a természetes. A mélység érzékeltetésében segít sokat, majdnem 3d szerű élményhez hasonlít, csak nem kifele hanem befelé érződik a tér (mélység). Nagy előnye hogy a 720-as sorozatokat is tűélesen lehet nézni KODI-n. A 4K DolbyVision meg hát karmol. Nekem szerencsére a TV mögött van az ablak, tükröződés az nulla. A hanggal minőségre nincs baj csak ha a 7.1-röl a TV hangszórókra kapcsolva egy ponttá ugrik össze, nincs semmi tere, konkrétan a kijelző mértani közepéről szól. Gyári beállításon van jelenleg, remélem érkezik hamar Vhiktor tesztje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged