Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként, az én TV-men (C725) is a DV az, ahol igazán kijönnek a szinek. A HDR10 és HDR10+ gyakorlatilag fakó, szintelen, a DV-hez képest olyan, mintha szürke lepel lenne a kép elé húzva.
Nem tudom, hogy ez komolyabb TV-ken is ennyire átjön e, de én gyakorlatilag szinte csak DV-ben vagyok hajlandó nézni a filmeket, sorozatokat.
Tegnap pont néztem a King Kong vs Godzilla c. látványfilmet. A Hong Kongi jelenet gyakorlatileg hűen reprezentálja a TV tudását. Azok a fények ... ehh.
Ugyanez HDR-ben sajnos semmi különlegeset nem mutat. Kerülöm is a HDR kódolású anyagokat. -
törölt tag
-
sysrq
őstag
Kíváncsi lennék a DV tartalmakat ki miről játssza le? Már csak én vagyok ilyen maradi hogy nem előfizetéssel tolom hanem "boltból" szerzem be? Az UFO971 tartalmak fekszenek legjobban a TV-nek, hirtelen értelmet nyer hogy miért ilyen drága.
Amit eddig kijött hogy a telepített KODI Nas-ról nem tudja hálózaton akadás nélkül lejátszani a DV filmeket, USB HDD-ről tökéletesen megy neki. Már cat6 kábel van mindenhol (sajnos csati nem volt itthon) és a switch is TP-Link-re lett cserélve. HDR10-ig nincs gond.
Még nem olvasgattam nagyon vissza de 83-as tv eddig csak nekünk van meg a Vhiktornál tesztelésen, vagy csak nem szeret ide írni.
Termékverzió: V8-T615T03-LF1V462.000346 -
sysrq
őstag
Az éles kép miatt ne aggódj, én a negyedik nap már kezdem megszokni, egy hónap és ez lesz a természetes. A mélység érzékeltetésében segít sokat, majdnem 3d szerű élményhez hasonlít, csak nem kifele hanem befelé érződik a tér (mélység). Nagy előnye hogy a 720-as sorozatokat is tűélesen lehet nézni KODI-n. A 4K DolbyVision meg hát karmol. Nekem szerencsére a TV mögött van az ablak, tükröződés az nulla. A hanggal minőségre nincs baj csak ha a 7.1-röl a TV hangszórókra kapcsolva egy ponttá ugrik össze, nincs semmi tere, konkrétan a kijelző mértani közepéről szól. Gyári beállításon van jelenleg, remélem érkezik hamar Vhiktor tesztje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor