- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotosz
tag
Sziasztok,
C645 esetén a gyorsbekapcsolás aktív.
Azt tapaszalom, hogy a kb 4-ből egyszer a TV nem reagál a távirányítóra, azzal nem tudom bekapcsolni, bármit nyomot.
Ezen csak az segít ha khúzom a tápkábelt majd újrabedugom és a tv elindul (tcl --> google tv)
Ez vmi bug v garis dolog?
Köszönöm! -
zotosz
tag
Sziasztok,
friss c645 tulaj vagyok, lenne 2 kerdesem amiben a segítségeteket kérném.
Hdmi arcvel van összekötve a tv 1 denon erősítő. Az erősítő a tv inditasakor mindig bekapcsol. Ezen lehet állítani?
Appokatbem tudok telepíteni. Elinditom a telepítést majd megáll függőben statuszban. Erre van vmi megoldás?
Köszönöm!
-
zotosz
tag
Sziasztok,
Eddig egy elég régi LG tvm volt, ami gyakorlatilag megjelenítőként volt használva. 1 denon X1400 erősítőbe ment minden eszköz HDMIvel (media lejátszó, tv box), majd az erősítőbe volt bekötve a TV.
Nemrég vettem 1 C645-öt. Azt szeretném kérdezni, hogy a kábelezésnél mit hogy lehet megoldani?
A TVn sokat használok streaming appot, a hangot szeretném valahogy az erősítőbe eljutattni.
Ezt hogy lehet megoldani? Az optikai kábel nem opció az újabb dolby szabványokkal nem küzd meg.
A TVn van valamilyen beállítás, h HDMIn nem bemenet hanem kimenet legyen? Az erősítőn nyílván van HDMI bemenet, csak azt nem tudom hogy a TV-n mit hogy kell állítani (ha lehet egyáltalán...).Köszönöm!
-
zotosz
tag
Sziasztok,
50C735 a kiszemelt.
A chromecast kapcsán az a kérdésem hogy mennyire működő képes? Van róla tapasztalat?
Pl youtube app nem áll le ha mobilról van elindítva a video és átküldve (gyereknek mese miatt lenne érdekes...)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Minecraft
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged