Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwm3
tag
Igen, ha előjön, akkor gari/szervíz lesz. Csak persze már nincs ilyenjük, szóval ha gond van vele, akkor ilyenre nem tudják cserélni.
Valamint most ki-be kapcsoltam 20X egymás után, nyilván most jóEgyébként Alzánál vettem múlt héten. Ami még furcsa volt, hogy mikor megjött és láttam, hoyg 2 távirányító van hozzá, csak az egyik működött. Gondoltam majd össze kell hangolni. Így is volt, utána működött mindkettő. Viszont tegnap mikor a beállítások között mászkáltam, azt írta, hogy távírányító nincs párosítva (de ha nem volt, akkor hogy működött). Mindenesetre most újrapárosítottam. (De amikor nem kapcsolt be, akkor egyik távirányítóval se). :\
-
bmwm3
tag
Sziasztok! Szerda óta vagyok boldog (?) tulajdonosa egy 75C935-nek. Problémám viszont, hogy már 2-szer is eljátszotta, hogy bekapcsoltam, kattant egyet, de se kép, se hang nem jött meg, egyik távirányítóra sem reagált, csak áramból ki-be segített. Gyorsindítás be van kapcsolva, ha ez számít, de gondolom nem kéne. Usb-n rá van kötve egy külső hdd, az esetleg bekavarhat?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest