- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollee
aktív tag
válasz
hegedusadam #5492 üzenetére
Szia! Nekem egy régebbi sw frissítés után volt hasonló problémám a wifi-vel, de a factory reset megoldotta.
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy C715-ös tévém V395-ös szoftverrel.
Két napja nem engedi magára a netet, csatlakozik, de nincs internet hozzáférés. Telóról megosztott netnél is ugyan ez a hiba fogad.
Valami ötlet, hogy ezzel mit lehetne kezdeni? -
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy 55" C715-ös tv-t 382-es fw van rajta. Sajnos nem tudom frissíteni a rendszert. A gyártó honlapjáról szedtem le a 606-ost, de nem látja a tv. Se be se kicsomagolva nem megy, próbáltam fat32-vel, ntfs-vel is akkor se. Mindkét usb-t próbáltam, meg wifi-n sem engedi.
Mit csinálok rosszul? -
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy 55"-os P715-ös tv beszerzésén, mert itt kint most jó akcióban van(289€).
Hálószobában lenne használva számítógépről film és sorozat nézésre.
Követem a fórumot, de szinte mindenki a qled-es vette meg és csak jót írt róla. Sajnos ennyit nem tudok most rászánni ezért néztem ki a másikat.Valaki tundna írni tapasztalatot a P715-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest