- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motar
tag
Hali,
A tvm az arnyékolást folyamatosra csinálja, hanem sávosra csinálja a feketét. Nehéz jobban elmagyarázni, hátha fotón átjön és tudjátok a megoldást. PSn veszem észre 120Hz, a tv tcl 735 -
Motar
tag
Sziasztok! Frissült az én készülékem is 835 és eltűnt a game bar-om. a gyors menüben feljön ez a "majstor igre" (nem értem ez pontosan mit akar jelenteni amúgyse), de csak be-ki-auto opciók vannak és kész. Hogy lehet ezt elővarázsolni az egyszerűbb távirányítóval?!
-
Motar
tag
Tegnap frissítettem a c835-öm és mintha teljesen elment volt a kép. mármint a beállítások megmaradtak, de a színek túlszaturáltak lettek és túl sötét a fekete is. PS képén vettem észre.
Vagy csak beképzelem? -
Motar
tag
Sziasztok!
Ez előtt is Android tv-m volt, Sony. Most újítottam egy 55c835re.
2 kis problémám van, amire szeretnék orvosságot.
Az egyik a "megtekintések folytatása" a home menüben. Van HBO, Disney+ és netflix is. Néha az HBOt feldobja, hogy "folytatás", de azt se onnan folytatja ahol tartottam. A másik kettő benne sincs.
A másik, hogy úgy alszom el sokszor, ezek a streamingek mennek, de itt nem lehet alvás funkciót kapcsolni, mert konkrétan a menü se jön fel ilyenkor. Az működik, hogy kilépek TVre, ott beállítom, majd vissza (de ugye nincs gyors folytatás). De nincs ennél egyszerűbb mód?Amúgy szeretem a TVt, sokkal gyorsabb mint a Sonym volt valaha is.
Előre is köszi
-
Motar
tag
Hali, én is rámennék az alzás akcióra.
Azt szeretném megtudni, hogy a c835 széria 55"-65" között van e technikai különbség, vagy csak méret? Elég lenne nekem az 55 bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest