- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MixY
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő: van 2 TCL tv a házban (így persze egy wifin is, egymástól 1 méterre a fal 2 oldalán), létezik olyan megoldás, hogy a PS5 képét átvigyem a másik tv-re, anélkül hogy átvinném fizikailag? -
MixY
tag
válasz
hunaqua #20691 üzenetére
Megnyugodtam akkor köszi, ez a 2. TCL tv-nk, ami a nappaliban van az egy 55P715, tökéletesen teszi a dolgát az is, ott csak Telekom meg a YouTube megy a háttérben, bejött nekem ez a menürendszer is, a hálószobába kerestem ezt az újat a PS5-höz leginkább, beállítottam Vhiktor setup szerint, ennyi pénzért meg ajándék volt ilyen minőség
.
Egyedül még a hangzást nem tudtam rendesen belőni mikor a set top boxot, Netflixet nézzük, de talán a Szabvány beállítás volt a legjobb erre. -
MixY
tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy 55C645 tv-t, beállítottam a "Tökéletes kép" YouTube videó alapján PS5-höz a dolgokat, de fekete képnél elég felhős a széle (élőben nem ilyen durva mint a képen, de a bal felső sarok az eléggé zavaróan fehéres).
Erre van valami megoldás esetleg? -
MixY
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy TCL 55C645 tv-t, 2 kérdésem lenne:
1. PS5-re melyek a legjobb beállítások hozzá? Kapcsolgattam a Játék beállításoknál mindent, ALLM, automatikus képfrissítés stb., de a PS5 menüben ha rámegyek hogy VRR - Automatikus, kiírja hogy a tv nem támogatja. Ha valaki leírná nekem lépésről lépésre hogy hogy állítsam be, vagy csak egy videót róla azt megköszönném.
2. Telekom Set Top Box van rákötve HDMI-vel, amihez nincs távirányítóm, hogy tudom beállítani hogy a tv távirányítójával tudjak váltani csatornákat? Egy Samsung 4K tv-m volt előtte, ott egyszerűen megtaláltam. -
MixY
tag
Sziasztok!
Telekomtól szeretnék kihozni egy tv-t, legfőképp PS5-re lenne használva, ezt a típust néztem ki a TCL-től: TCL 55C645.
Laikus szemmel ahogy néztem van minden benne, ami kellhet a PS5-höz, HDMI 2.1, VRR, ALLM, 120Hz, ez tényleg mind szép és jó, hogy ennyi pénzért ki tudnám használni teljesen a konzol adottságait? Persze nyilván nincs egy LG C1 szintjén, de többet nem szeretnék tv-re áldozni, ha meg már lenne rá lehetőség akkor a lehető legjobbat venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest