Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
válasz
bajtokarpi #14809 üzenetére
Passz. Nálam is igy van/volt. Samsung latta, Tcl nem. Beallitottam es mar a Tcl is latja.
Egyebkent is ajanlott egy router a mai vilagban, tuzfal, ddos vedelem, torrent stb. miatt is. -
Stealth
senior tag
válasz
bajtokarpi #14807 üzenetére
Saját routered nincs, amit használhatsz a vodás helyett?
Gondolom set top boxod van, ami működik modem és router módban is. Ha van saját routered, a set top box-ot csak modemként kellene alkalmazni, a routredben meg remélhetőleg tudod állítani az 5GHz-es wifi csatornáját. -
doggie
aktív tag
válasz
bajtokarpi #14565 üzenetére
Govee-t elég szépen színhelyesre lehet kalibrálni, csak a white balance-szal kell kicsit játszani.
-
gbela
senior tag
válasz
bajtokarpi #14565 üzenetére
Nem rossz a Govee, nekem bejon alapbol az ambient light. Szinhelyessege nem az igazi, de meg csak par napja van fent, probalom majd meg kalibralni, megprobalni lenti kameraval. Osszessegeben mar igy is bejon, ha hatarozott szinek vannak a kepernyon akkor szepen lekoveti, ha sotetebb/kevesbe szines akkor mintha random lenne, altalaban lilas beutessel
Hja, gyorsinditast mindig kikapcsoltam, egy reset utani veletlen kikapcskor vettem csak eszre a hibat. Utana mar csak tesztelni allittottam be.
-
tobias40
veterán
válasz
bajtokarpi #13136 üzenetére
Tuti nem fér be egy 65-ös tv dobozostól egy személy autóba!
És a 65"-t én már csak állítva szállítanám de ez mindenkinek a saját döntése! -
sysrq
őstag
válasz
bajtokarpi #13136 üzenetére
Ha lehet hinni ennek az oldalnak [link] akkor 1645 x 1000 x 165 a dobozának a mérete. Megtennéd hogy majd visszajelzel hogy tényleg jó adatok vannak megadva?
-
Kaba
veterán
válasz
bajtokarpi #13134 üzenetére
A 65-ös nem fog egy normál személygépkocsiba beférni.
-
Kaba
veterán
válasz
bajtokarpi #13132 üzenetére
Dobozostól szállítva semmi baja nem lesz, fekvő helyzetben sem, főleg egy ilyen kis méretnél.(a futároknál se mindig állnak az utolsó darabok
).
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
bajtokarpi #13130 üzenetére
Én pl az 55"-os C728-at fektetve belepréseltem dobozostól egy szedán BMW E46-ba úgy, hogy a hátsó ülés sor nem lenyitható(elsőket viszont le kellett nyitni), a piros lámpánál jól ki is röhögtek mert csak úgy fértem el, hogy rá voltam préselődve az ajtóra mint aki feszít, hogy milyen menő...
Semmi baja nem lett egyébként. -
HF77
őstag
válasz
bajtokarpi #13056 üzenetére
én az ilyen boltokban egyből elhajtom az eladót...jutalékra dolgoznak, így kizárólag azt fogja ajánlani ami neki zsebre megéri, ennyi!! (még ha szar akkor is...)
süketelésre meg nem vagyok vevő -
Kiskutya
veterán
válasz
Euronicsra ne adj én dolgoztam ott jó pár éve. Azt kell ajánlani amin több a jutalék! Valahol őket is megértem mert csak ebből élnek de akkor is átverés!
-
F.B.I.
veterán
válasz
Azért mert minden áruházban, más - más gyártótól kapnak jutalékot.
-
nicu71
addikt
válasz
Menjél Auchanba,ott nekem kifejezetten ajánlották ezt a Tv-t.De az Árukeresőn az egyik tulaj meg az Euronics-eladónak hálálkodott,hogy rábeszélte.🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- Jamo HCS 606 5.1 házimozi hangfalszett
- újszerű AirPods Pro 2 Apple garanciával számlával igazolható eredete
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest