- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
Euronicsnél a 75c765 399k, 5 üzletben átvehető!
[link]
Lehet ez már a régi készlet kisöprése. -
doggie
aktív tag
válasz
mikrofon #23779 üzenetére
Úgy tűnik govee vagy tv panel típus probléma lehet.
Nekem egy régi VA paneles TV-m van és Govee-nak a DreamView T1 Pro szettje, ahogy látjátok tökéletesen teszi a dolgát.
Nem mindkettőtök a lite verzióra panaszkodott? Lehet az egy gyengébb megoldás (kamera?), vagy nem tudom mi lehet a lite része. -
doggie
aktív tag
válasz
Imi1981 #23765 üzenetére
Nálam ez vált be, nagyon jó a ragasztó is, nem kell aggódni, hogy leesik (a sarkok is meg vannak oldva áthidalóval).
Mivel lehet plusz világító elemeket is venni, így egy kicsit jobban testreszabható, mint a philips beépített ambilight-ja.
Itt tettem be róla egy videót anno:
[link] -
doggie
aktív tag
Egész jó árak Euronicsben:
TCL 75P735 4K UHD Google TV 299.999
TCL 75C635 75" 4K QLED TV 359.990 -
doggie
aktív tag
válasz
bajtokarpi #14565 üzenetére
Govee-t elég szépen színhelyesre lehet kalibrálni, csak a white balance-szal kell kicsit játszani.
-
doggie
aktív tag
Én is szeretném a régi 55"-ös TCL-t lecserélni egy 75"-osra.
Eddig úgy gondoltam a katari foci vb miatt biztos lesznek akciók, de lassan ennek már el kellett volna kezdődnie, de nem nagyon látok ilyen akciókat. Lehet BF-re marad?
Ha valakinek van jó tippje/linkje 75"-os tcl-re, ne tartsa magában, PBA és én is megköszönnénk. -
doggie
aktív tag
Sziasztok srácok!
Két kérdésem lenne :
- ugye talán az elsők között szereztem be pár éve egy C7006-ost, ami a mai napig tökéletesen teszi a dolgát, a képe azóta is gyönyörű, de kíváncsi lennék, hogy ti milyen utolsó FW-t találtok hozzá, mert én nem igen találok már tavaly óta. Gondolom a mostani szériák FW-jét nem ajánlott rápróbálni.
- szeretném nagyobbra cserélni a mostani 55"-os tévét min. 75"-ra. Érdemes még szerintetek várni, vagy esetleg egy 728-ast akciót figyeljek?Köszi, ha esetleg adnátok tanácsot!
-
doggie
aktív tag
válasz
molnarmiklos #5757 üzenetére
Nekem C7006 a gyári vezérlővel nem tudta, de az utólag rendelt kisebb, kényelmesebb vezérlő már tudja ezt a funkciót.
-
doggie
aktív tag
válasz
bzoli71 #5741 üzenetére
Szia!
Én kezdetektől fogva az Aerial screensavert használom Kodi alatt mindenhol, TV-n is, bár az enyém még régebbi széria c7006, de tökéletesen fut, nincs akadozás. Ugye ezt be lehet állítani helyi letöltésre is, lehet a tied mindig online akarja futtatni, azélrt akadozik?
-
doggie
aktív tag
válasz
rainman72 #3462 üzenetére
Szia!
Nekem droidos (c7006) van, így nem biztos hogy segítség amit leírok.
Mihelyt a hdmi arc-ba bedugom a hangprojektor hdmi kábelét, akkor a TV-n lesz egy új menüpont, ahol látom is a típust plusz pár kisebb beállítás elvégezhető (ha kell lefotózom majd).
Remélem vki olyan is segít aki hasonló típust használ mint te és megtalálod a megoldást. -
doggie
aktív tag
válasz
dargelot #3049 üzenetére
Sajnos tegnap olyan szinten összeborult ez a verzió, hogy semmilyen google alkalmazást de még a play áruházat sem volt hajlandó megnyitni, kodi, netflix, bármi app elindul köröz majd visszalép és elsötétedik a képernyő majd visszajön, rémálom :-(
A reset shop/all is végtelen ciklusba került, szóval visszatettem a gyári 551-et, most a hang is jó.
Egy próbát megért... -
doggie
aktív tag
válasz
dargelot #2965 üzenetére
Sziasztok!
Én is lecseréltem az 551-et dargelot féle egyedi verzióra és nem tudom, hogy csak ennél, vagy már előtte is jelentkezett (csak nem figyeltem volna rá), hogy a hdmi arc-os kimenetre kötött jbl 2.1 és a tv is egyszerre ad hangot, nem veszi el a tv speaker-étől a hangvezérlést és így elég csúnyán visszhangos. Ezt esetleg valaki megnézné 551-nel, hogy jó-e? Ha igen, akkor inkább, nem kell gyors bekapcs , de a hdmi arc-on kellene csak a hang.
dargelot, te esetleg tudsz ellentesztet csinálni ha rádugsz vmit hdmi arc-ra, hogy vezérel ez a verzió?
Esetleg valami spec beállítás ez?
-
-
doggie
aktív tag
válasz
PetiReni #894 üzenetére
A set top box-od arra való, hogy dekódolja a műsort, hogy nézhesd ami az előfizetésedben van. Ha abból a koax-ot direktbe dugod a TV-dbe amiben nincs dekóder kártya, akkor max a földfelszíni adásokat fogod szerintem csak látni. Szerintem ne hagyd ki a folyamatból az STB-t, abból egy hdmi a tv-be és kész is a megoldás (koaxot hagyd a stb-ben).
-
doggie
aktív tag
válasz
LilProphet90 #632 üzenetére
Valami biztos történt, nálam is furcsaságok voltak.
Random restart (hosszú indítással-pőedig gyors indítás van beálltva), hiába kapcsoltam ki teljesen, utána is még 1x megcsinálta.
Kodi is többször úgy fagyott ki, hogy percek kelettek míg észhez tér... NAS-t sem mindig látta elsőre.
furcsa. :-( -
doggie
aktív tag
Újabb tapasztalat.
Tegnap én is rávettem magam és feltettem a c7006 szériára a 8-as droidot.
Simán felment nem volt gond, bár nem volt egy kapkodó idegbeteg :-)
Viszont ami nem tetszik annyira, hogy a hdmi3-as portomat innentől csak 640x480-as felbontásúnak ismerte fel és hangot tovább nem küld rá. A hetessel tuti jó volt, azon a kimeneten volt a xbox one, rendes 4k hdr stb.
Megpróbáltam természetesen all/shop resetet is, de sajna nem segített.
Akinek szükséges mind a 3 hdmi (mint nekem is) az lehet jobb ha megvárja a hivatalost. :-(
Többi szériánál mindegyik hdmi rendben van upgrade után? -
doggie
aktív tag
válasz
LilProphet90 #225 üzenetére
Persze, első körben azzal próbálkoztam, utána egy furcsa hibafelirat maradt a bal alsó sarokban, azt vmi bill kombinácóval sikerült eltüntetnem, azután próbáltam a menüs upgrade-et.
-
doggie
aktív tag
válasz
LilProphet90 #223 üzenetére
Nálam van 3 opció a beállításokon belül, (elég érdekes fordtásokban), de a lokális firssítésnél keresné pendrive-ról. Van netről is, de egyik helyen sem talál semmit. :-(
-
doggie
aktív tag
Üdv Uraim!
Valakinek sikerült már felhegesztenie a 8-as androidot az u55c7006-re?
Akár a tcl oldalon levő letöltás alatti update.pkg teszem fel usb-re, akár az olasz forumon levot, egyikkel sem frissül, mi lehet a megoldás?Megköszönném ha valaki segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest