Hirdetés
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korosiat
újonc
válasz
mistvan68
üzenetére
Sziasztok, két hónapja én is egy 55C728-as készülék tulajdonosa vagyok. Tegnap elég sokat próbálkoztam azzal, hogy befogjam a Mindigtv DVB-T2 HEVC kódolású földfelszíni adásait, de sehogy sem sikerült. A fórumba belekeresve mistvan68 -nak már volt problémája ezzel, hogy a CI interfészes Conax kártyás dekóderrel nem ment a dolog valamilyen TCL tévén, de engem nagyon meglep hogy egy 2021-es készülék esetében, sem megy ez a szolgáltatás. Az egészben az a legérdekesebb, hogy nem a Conax kártyaolvasóval van a gond. A kártya adatait látja a TV. Sőt a 88-as csatornán lévő teszt adást kártya nélkül is veszi más TV. Szóval a DVB-T2-es tunerral van valami gond. Próbálkozott már ezzel valaki, sikerült valami megoldást találni? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor