Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
válasz
hunaqua
üzenetére
Szia!
Nem teljesen így van.A két tv,amit említettem 1416 alatt paraméteriben tudja a DVB-T2
HEVC=H.265 formátumot.A Philips tv-m bekeresi a D-multiplexet,ami átállt DVB-T2-re,de a TLC nem.Nem fog megszűnni a kártyád,ha korábban adategyeztetéskor jelezted,hogy te a tv-d CI interfészén használt Conax kártyafogadó dekódert szeretnéd használni a régi kártyáddal továbbra is.Ezt én leegyeztettem a Mindig tv ügyfélszolgálattal.A két belső eCard-os beltérit nekem is kiküldték,de én nem szeretnék még egy plusz dobozt,ha nem szükséges és mint mondtam a Philips tv-men megy az átállás után is a D-multiplex.Tehát valószínűleg a TLC nem tudja a DVB-T2 HEVC formátumot!Üdv.István
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor