- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
silboy #23377 üzenetére
Nálam úgy van, hogy kényelmes nézési pozícióban (kb. ahogy ülsz a kanapén) nagyjából. szemmagasságban van a képernyő középvonala.
Jókat szoktam derülni, ahogy látom a 43"-os tv-t 4-5m-es nézési távolságban, középvonaluk olyan 1,8m, nem slim konzolon, lefelé döntve. Pl. ismerősöknél..."nekik így jó"...ok.
Én ezt a konzolt vettem dec. 7-én. Faék egyszerű: a falra fel kell fúrni egy sínt (vízszintesen, különben cseszheted), az ellendarabját a tv-re csavarozni, ráakasztani és oldalirányban középre csúsztatni. A 2. képen látszik, hogy van egy fém elem rácsavarozva, aminek fel kell ütköztetni csúsztatáskor, arra való, hogy megakassza a tv-t középen. Na most ennek a konstrukciója olyan, hogy nekünk sikerült egy picit túltolni, így beszorult, és most se jobbra, se balra nem mozdul, de már olyan erővel próbáltuk, hogy féltem, leszakítjuk a tv-t (6x tettük fel-le, gond nélkül, hetedjére így maradt). Szóval ez a készülék most addig ott marad, amíg az a fal állCsatlakozókhoz épp nem fér oda a kezem, szóval az is gond lesz, ha egy új hdmi-t kell beledugni pl...Emiatt ezt nem ajánlom, bár most nézem az árát, dec. 7-én 3 (három!!!) ezer Ft volt, pedig nem rémlik, hogy akciós lett volna...Mondjuk amúgy is 70"-ig írja, neked emiatt ez nem lesz jó, de ez inkább súlykorlát miatt lehet, mert szabványosak a furatok.
Akadás: nem tudom, mi lehet ez, olvasom, hogy vannak, akik "érzékenyek" erre. Én még sosem láttam ezt a jelenséget, bár úgy gondolom, ha megröccen a kép, azt biztos látnám, és nagyon is zavarna. Eddig F6400 Samsung volt, főleg Plex-szel használva, de régebben ment pendrive-val is, semmi gond nem volt vele, most a 805 Plex-szel megy, én nem látok akadást, azonnal menne is vissza, nem fogadnám el, hogy majd külső lejátszóval jó lesz, nem azért költöttem rá egy fizetésnyit.Szerk. most látom, hogy #23379Celtis pont ezt a márkát ajánlottad...én sajnos így jártam vele, de ez inkább user error...mindenesetre vigyázzon a tulaj, aki szereli.
-
Celtis
veterán
válasz
silboy #20930 üzenetére
Szia,
Én megrendeltem egy 75C835-öt az Alzanál, de nagy dilemmában vagyok, hogy átvegyem-e. Eddig azt gondoltam, hogy a C845 nagy visszalépés a C835-höz képest, de már egyáltalán nem vagyok benne biztos. Ami leginkább elbizonytalanít, az a letterbox HDR filmeknél a fekete sáv kivilágosodása. Az a gyanúm, hogy a C835 sem jobb ebben és végül a C845 a több zónával erősebb processzorral mégis jobb vétel, ha egyáltalán jó vétel.
-
mor
tag
válasz
silboy #20930 üzenetére
Nekem ilyen van. Tökéletesen elégedett vagyok vele, bár azt hozzá kell tennem, hogy basic módban használom külső lejátszóval és házimozi rendszerrel, így a gyári androidos rendszerről és a hangjáról fogalmam sincs, csak annyi mint amit itt olvasok.
Maga a kép tökéletes, Vhiktornak van hozzá beállítása is. Sztem az kell hozzá.
Én is tavasszal vettem Alza akcióban 460 volt szállítással, Szerintem BB volt ennyiért. -
Perillustris
senior tag
válasz
silboy #20930 üzenetére
Én annyit írok csak, hogy egyik pajtásom a minap végre eljött megnézni egy filmet a 835-ön, s azóta veri a fejét a falba, hogy a tavaszi Alza leárazáskor nem vett ő is. Pedig "könyörögtem" neki és előre vetítettem, ennél jobb ár nem lesz (311 ezer forint volt akkor a 65"-os, s 450 a 75"-os méret, ha jól rémlik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest