- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Sandros112 #13935 üzenetére
Én is szenvedtem a szerviz menüvel kikapcsoltam a DBC-t de hiába. Ez a dimming nem oldódott meg.
(csináltam factory resetet, hiába)esetleg azt lehet még hogy a Dolby Vision filmet amikor megnyitod, a tv beállításainál világosra rakod a vision-t nem pedig a sötétre, és utána húzod lejjebb kissé a dolgokat hogy optimális legyen a szemednek. így kevésbé zavaró ez a dimming hiba és pont annyira lesz fényesebb a kép hogy ne legyen zavaróan sötét. de nem mindig látszik, pl az új Batman filmben 59 perctől aki akarja letesztelheti( amikor felmegy a lépcsőre és beszélget a főgonosszal és váltogat a kameranézet hol Batmanre hol a másik fazonra na akkor erősen látszik)
De nem is képes minden Dolby Vision tartalmat Dolby Vision-ként lejátszani ez a tv.(Vimu playerrel teszteltem főleg)
UFO 971 releasertől pl a batman és a Rémálmok sikátora DV módbon indult el, de a Spider Man homecoming csak HDR módban. azt hittem a relase a rossz így próbáltam a Trinity-ét is, az is csak HDR módban indul el a Homecoming filmnél(volt valami dual változat is azt már nem is akartam megpróbálni hiszen akkor hogy váltanék a DV-HDR között..). -
Redneck
nagyúr
válasz
Sandros112 #13899 üzenetére
Vision IQ módban valamilyen szinten normális hogy változtatja a fényerőt, nem? Mondjuk ha a fényérzékelő beleszámítja a TV-ből érkező fényt is a fényerő beállításba, nem biztos hogy azt a végeredményt kapjuk, amire eredetileg gondoltak. Tudja valaki hol található ez az érzékelő?
Csak a sajátomról tudok nyilatkozni:
IQ módban a C728 szerintem túl sötét, de mondjuk alapból nincs túl nagy fényereje a konkurenciához képest. A képe leginkább a mozikban látott képi világra emlékeztet, ami nem rossz, de néha jó lenne egy kis plusz fényerő. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Sandros112 #13897 üzenetére
A beállításoknál minden intelligens mód ki van kapcsolva?
-
flash-
veterán
válasz
Sandros112 #13881 üzenetére
Nálam is ezt csinálja a C725 Dolby Vision filmeknél,(HDR-nél nem tudom,sdr nél pedig nem csinálja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest