- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkomlosi
aktív tag
válasz
#49155328 #1347 üzenetére
nem tartom magam balfasznak, de itt már kezd kicsit olyan lenni a szitu
V8-R851T02-LF1V258.012041.zip
V8-R851T02-LF1V246.011245.zip- mindkét frissítő fájlt kipróbáltam.
- felmásoltam előbb az egyik, később a másik .zip fájlt egy fat32-re formázott 32gb pendrive-ra.
- névjegy-->frissítés-->helyi fájl
- kiírja, hogy frissítő fájlt talált, elmegy 100-ig az állapotjelző
- majd kiirja, hogy a fáfjl ellenőrzése sikertelen, frissítés megszakítvamit rontok el?
köszönöm
-
Gino20
őstag
válasz
#49155328 #1314 üzenetére
Van itt 1-2 tulaj, akik úgy emlékszem elfogadhatónak minősítették a TV-t. Nekem volt ilyenem, 3 napig
, aztán visszaküldtem. Szerintem van vele baj bőven. Az android lassú, persze ezt biztos lehet bűvölni, varázsolni csak nem biztos, hogy mindenki akar-e ezzel foglalkozni. Sima TV csatornák felkonvertálása abszolút nem működik, ami 75"-on elég szarul tud kinézni. Jócskán felhős volt a képe. A képfrissítése szerintem gyatra, 60Hz-es, ami még akár lehetne jó is, de sajnos nincs benne semmi clear motion hókusz pókusz, így a 75" még inkább kidobta szerintem az ,,akadozást". A hangja kimondottan trágya, olyan 50-60 ezer forintos 32"-os TV érzetét kelti pedig lett volna benne hely
egy kicsit jobb hangszoróknak, mert amúgy brutál nagy.
A 75" volt az egyetlen wáó faktor, de minden más csalódás volt. 100 szónak is egy a vége. Szerintem jó cuccokat csinálhat a TCL (külföldi tesztek alapján rommá dicsérik) csak sajnos erre is igaz, hogy a legolcsóbb, belépő kategóriás termék egyszerűen pocsék -
-
takbal
csendes tag
válasz
#49155328 #1156 üzenetére
Nekem is ugyanez van, Onkyo NR474-gyel. Mielőtt összekötöd, le kell venni a tévé hangerejét a tévé távirányítójával, így megy ARC-on át is. De nekem is volt már, hogy együtt szól, így én is koaxszal hajtom meg.
Nálad bekapcsol fast power on-nál az erősítő? Nálam bekapcsnál külön fel kell éleszteni az erősítőt, standby-nál viszont nem kell kikapcsolni.
Tényleg tök mindegy egyébként, hogy coax vagy ARC, eddig semmilyen különbséget nem találtam, szerintem ugyanaz a szoftver path. A TV ugyan beszél egy DD+ opcióról, de bármit csinálok, csak DD-t ad ki.
Csak Netflixszel és Kodival van 5.1 hang. Kodiból is 17.6 kell hozzá, Leilával még nem sikerült.
Ha ennél jobb hang kell, akkor marad a külső streaming box. Netflix Atmost jelenleg kizárólag PC-ről vagy Apple TV-ről tudsz lejátszani: https://www.digitaltrends.com/home-theater/dolby-atmos-movies/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest