- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
takbal
csendes tag
válasz
#49155328 #1156 üzenetére
Nekem is ugyanez van, Onkyo NR474-gyel. Mielőtt összekötöd, le kell venni a tévé hangerejét a tévé távirányítójával, így megy ARC-on át is. De nekem is volt már, hogy együtt szól, így én is koaxszal hajtom meg.
Nálad bekapcsol fast power on-nál az erősítő? Nálam bekapcsnál külön fel kell éleszteni az erősítőt, standby-nál viszont nem kell kikapcsolni.
Tényleg tök mindegy egyébként, hogy coax vagy ARC, eddig semmilyen különbséget nem találtam, szerintem ugyanaz a szoftver path. A TV ugyan beszél egy DD+ opcióról, de bármit csinálok, csak DD-t ad ki.
Csak Netflixszel és Kodival van 5.1 hang. Kodiból is 17.6 kell hozzá, Leilával még nem sikerült.
Ha ennél jobb hang kell, akkor marad a külső streaming box. Netflix Atmost jelenleg kizárólag PC-ről vagy Apple TV-ről tudsz lejátszani: https://www.digitaltrends.com/home-theater/dolby-atmos-movies/
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest