- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fleed
aktív tag
A T cast nekem is működik. De a telómmal ki lehet küldeni asztali módot, amivel olyan lesz mint egy asztali gép. Samsung tv ket simán felismeri, de ezt a TCL-t nem.
Ez elég zavaró , beépített Chromecast és annyira érzékeli a telefonom mint egy kenyérpirítót.
Egyébként frissítettem a v252re és annyi változott , hogy idegesítőbb hangon pittyog gombnyomásra a tv -
fabri07
aktív tag
Na srácok megjött a tcl 43ep660, mit is mondjak..
Meglepődtem..
Eddig egy belépő szintű sharp aquos smart tv(full hd) volt az elődje..
Na de ennek a képe(4k-ba csak éppen tudtam beletekinteni, mert ahol élek a net pár mp-t bír betölteni), a hangja elég príma, rendszerről nem is beszélve.. egyszóval nekem minden megvan benne, ami kell. Sonyn elgondolkodtam, hogy 30-40 ezerrel több, de látván képét lehet hozza azt a szintet.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest