- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fleed
aktív tag
A T cast nekem is működik. De a telómmal ki lehet küldeni asztali módot, amivel olyan lesz mint egy asztali gép. Samsung tv ket simán felismeri, de ezt a TCL-t nem.
Ez elég zavaró , beépített Chromecast és annyira érzékeli a telefonom mint egy kenyérpirítót.
Egyébként frissítettem a v252re és annyi változott , hogy idegesítőbb hangon pittyog gombnyomásra a tv -
fabri07
aktív tag
Na srácok megjött a tcl 43ep660, mit is mondjak..
Meglepődtem..
Eddig egy belépő szintű sharp aquos smart tv(full hd) volt az elődje..
Na de ennek a képe(4k-ba csak éppen tudtam beletekinteni, mert ahol élek a net pár mp-t bír betölteni), a hangja elég príma, rendszerről nem is beszélve.. egyszóval nekem minden megvan benne, ami kell. Sonyn elgondolkodtam, hogy 30-40 ezerrel több, de látván képét lehet hozza azt a szintet.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- BMW topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmgyűjtés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest