Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Szerintem nagyon gáz ez a 10 másodperces bootolás. Tudom, hogy az android miatt van és kis részesedésű tévére nem fognak alkalmazásokat fejleszteni ezért választották ezt a megoldást, így jött képbe az android, de ez számomra elfogathatatlan és nevetséges egyszerre. Részben ezért küldtem vissza egy androidos Sony-t (ami néha csonttá fagyott a menüben való mászkálás során). Nem tudom a csatorna váltás itt mennyi idő, de ott az is kín volt kivárni (3-4 mp az 1-2 helyett). Samsungot vagy LG-t bekapcsolod, egy másodperc és tévézhetsz. Tudom, hogy kompromisszumot kell kötni, hacsak nem tudod megfizetni a top kategóriát. Hát, ez ilyen!
-
tomp
félisten
Androidos médialejátszómnál is 2 opció van a power gombra.
Power Off: leáll teljesen a rendszer és az alaplap.
Standby: RAM-ban marad a rendszer.Én használnám a gyorsindítást de nálam ha így kapcsol be a TV akkor felhős sávos lesz a kép.
Nem árt neki amúgy. Csak kényelmi funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali médialejátszót?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor