- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Recon666 #6276 üzenetére
Engem pl sokkal jobban zavar a szűrke sávosodás a tcl-nél mint a kevés fényerő. Ha teljesen egyenletes megvilágításu lenne a panel nekem semmi gondom nem lenne ezzel a tv-vel és nem gondolkodnék hogy mi legyen a következő ha lecserélem mert tuti maradnék a tcl-nél. Egy biztos lg soha többet.
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
Recon666 #6271 üzenetére
Amúgy van a családba Samsung 65q82r tv. Sok HDR anyagot néztem rajta én nem fostam össze magam a látványtól. Ami viszont feltünt a fekete mélység ami elsőre jónak tűnik ha jobban mégnézed a részletek rovására megy. Egy csomó dolgot kitakar a képből és így johogy látványosabbnak tűnik a fénylő effekt meg jelenet. ( jobban nemtom leirni remélem érthető vagyok
)
-
belashx
senior tag
válasz
Recon666 #5446 üzenetére
És Kiskutya:
Köszi!
Oké,mindenképp megpróbálom, de kissé becumiztam a 625-össel. Rendben felment, de beléptem a szervizmenübe, ahol rámentem a "test pattern" pontra. Onnantól teljesen meghülyült a tv. Távirányítóra nem reagált, a hátsó gombbal sem tudtam kikapcsolni. Kihúztam, bedugtam,ár indult is a tv, de a TCL logó után csak feketeség. Újra. Ekkor bejött, és a legutolsó bemenetre ráállt, de ekkor sem reagált semmire. Oké, akkor IMG-et rátolom. Hibaüzenet a recoveryben. Factory reset után bejött a tévé, de nem voltak appok, csak üres home screen. Valami feliratok villogtak a tv bal oldalán, háttérben a home screennel, vagy ha bemenetet váltottam, akkor azon villogott. Lokalizáció Albánia, és nem is tudtam.váltani.
Most feltoltam a 606-ot, ezzel egyelőre jónak tűnik. Ma már nem csesztetem.Na jó, lehet mégis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest