- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Barell #34105 üzenetére
Saját tapasztalatom mondom el. Nem univerzális igazság, de az én tapasztalatom az ez:
Mégegyszer nem venném meg, én itt olvasgattam a hsz-eket és úgy voltam vele, hogy biztos csak felnagyítják a dolgot, meg biztosan csak nem jól van beállítva nekik, meg én is azt hittem amit itt valaki írt, hogy hát csak a 24 fps okozta természetes akadásról van szó. Hát nem így van... amit tudok neked mondani, hogy szép a képe jó rajta játszani, fényerő elég a fekete az baszó, de nekem pl meg írták itt még egy páran, külföldi fórumok is tele vannak vele, hogy borzalmas a mozgás megjelenítés filmeknél és sorozatoknál. Nem mindig, hanem főleg lassú mozgásnál és sötétebb jelenetnél. Mintha kihagyna képkockákat. Képfeldolgozással lehet valami gubanc ami szoftveresnek tűnik 100%ig. Van akinek a 412es fw javulást hozott van akinek nem, mint pl nekem. Ott tartok, hogy csak Xboxon nézek streaminget DV játék vagy HDR játék módban mert amúgy annyira akad időnként az összes képmóddal ezeken kívül. Ki lehet amúgy bírni játék móddal, de nyilván nem ideális megoldás és jó lenne valami javulás e téren. Van aki nem vesz észre semmit, lehet te se vennél észre semmit. Ha játékra veszed ajánlom ha streamingre akkor nem tudom ajánlani így ebben a formában. Volt 43C655-öm, szép volt a képe de a fekete nagyon szétfolyt rajta sdr tartalmaknál, panel sem volt a legjobb ezért váltottam csak egy drágább komolyabb technológiájú 55C805re. Elvileg van egy 70.000 forintos megoldás rá, ha veszel egy Homeatics médialejátszót, de akkor meg már rögtön nem 240 ezer forint a TV hanem 300+ és abból már kijön egy Hisense Oled pl -
turho
addikt
válasz
Barell #34105 üzenetére
Megint bedobom, hogy rohadtul meg kell nézni, hogy a tv valóban tudja-e a 4k 100+ Hz megjelenítést, vagy csak váltottsoros, kvázi 2k trükkel, ami miatt haragszom is a 3 éves 65c728-amra, 4k60-ban sokkalta élesebb képet ad, mint 4k120 módban....nekem ez volt a nagy koppanás a TCL-lel, mint márkával.
És akkor 4k120hz-nek hirdettékja, persze....feldolgozta, csak éppen csonkán jeleníti meg.
Nem tudom, az újabb modellekből mennyi az ilyen "csaló".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest