Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Barell #34105 üzenetére
Saját tapasztalatom mondom el. Nem univerzális igazság, de az én tapasztalatom az ez:
Mégegyszer nem venném meg, én itt olvasgattam a hsz-eket és úgy voltam vele, hogy biztos csak felnagyítják a dolgot, meg biztosan csak nem jól van beállítva nekik, meg én is azt hittem amit itt valaki írt, hogy hát csak a 24 fps okozta természetes akadásról van szó. Hát nem így van... amit tudok neked mondani, hogy szép a képe jó rajta játszani, fényerő elég a fekete az baszó, de nekem pl meg írták itt még egy páran, külföldi fórumok is tele vannak vele, hogy borzalmas a mozgás megjelenítés filmeknél és sorozatoknál. Nem mindig, hanem főleg lassú mozgásnál és sötétebb jelenetnél. Mintha kihagyna képkockákat. Képfeldolgozással lehet valami gubanc ami szoftveresnek tűnik 100%ig. Van akinek a 412es fw javulást hozott van akinek nem, mint pl nekem. Ott tartok, hogy csak Xboxon nézek streaminget DV játék vagy HDR játék módban mert amúgy annyira akad időnként az összes képmóddal ezeken kívül. Ki lehet amúgy bírni játék móddal, de nyilván nem ideális megoldás és jó lenne valami javulás e téren. Van aki nem vesz észre semmit, lehet te se vennél észre semmit. Ha játékra veszed ajánlom ha streamingre akkor nem tudom ajánlani így ebben a formában. Volt 43C655-öm, szép volt a képe de a fekete nagyon szétfolyt rajta sdr tartalmaknál, panel sem volt a legjobb ezért váltottam csak egy drágább komolyabb technológiájú 55C805re. Elvileg van egy 70.000 forintos megoldás rá, ha veszel egy Homeatics médialejátszót, de akkor meg már rögtön nem 240 ezer forint a TV hanem 300+ és abból már kijön egy Hisense Oled pl -
turho
addikt
válasz
Barell #34105 üzenetére
Megint bedobom, hogy rohadtul meg kell nézni, hogy a tv valóban tudja-e a 4k 100+ Hz megjelenítést, vagy csak váltottsoros, kvázi 2k trükkel, ami miatt haragszom is a 3 éves 65c728-amra, 4k60-ban sokkalta élesebb képet ad, mint 4k120 módban....nekem ez volt a nagy koppanás a TCL-lel, mint márkával.
És akkor 4k120hz-nek hirdettékja, persze....feldolgozta, csak éppen csonkán jeleníti meg.
Nem tudom, az újabb modellekből mennyi az ilyen "csaló".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest