Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
"Pl. a Media Marktban a vonalkód utolsó számjegyéből látod, hogy mekkora az árrés az adott eszközön" -> Ezen sokat röhögtem. Merőben valótlanságot írsz, mondhatnánk simán csak baromságnak is. Minden terméknek van egy termékszáma, de ez nem tartalmaz semilyen infót az ár vagy árrés tekintetében. Azonkívül a MediaMarktokban szaktanácsadók dolgoznak, nem eladók. Minden osztályon olyanok dolgoznak (legalábbis törekednek rá), akik értenek is hozzá. Pl az én osztályomon mind-mind profi informatikusok dolgoztak, és soha nem a marketing bullshitet toltuk, kifejezetten tiltottam is nekik. Ha normális volt az ügyfél, kiszolgáltuk a lehető legjobban, nem is volt panasz. Ha köcsög volt az ügyfél, mondjuk kapásból a "Hülye azért nem vagyok" szlogennel indított, akkor bebizonyítottuk neki, hogy de.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL STAGE 2 9634
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor