Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Neked van shield-ed ha jól emlékszem. Így akár ki is próbálhatod a plex-et. Én a külföldi shield fórumokban rendszeresen olvasom hogy nem működik megfelelően. Persze ilyenkor megjelenik mind két tábor, akik szerint hibamentes megy és akik szintén nem tudják használni, megfelelően beállítani. Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy nem egyszerű konfigurálni és/vagy nem elég stabil.
Így én kodi párti vagyok és ezt is ajánlom. Neked meg pláne aki ilyen expert benne ;)@balkoger fórumtársnak abban igaza van hogy a kodi saját adatbázist épít helyileg. Én azonban ennek nem látom hátrányát. Mert egyszer hozza létre, amit folyamatosan frissít, aktualizál. Tehát egyszer kell megcsinálni. Ráadásul ezt át lehet másolni egyikről a másik eszközre. A különböző adatbazisok közötti szinkronizálást, (melyik van már megnézve, vagy melyiket meddig nézted) trakt.tv segítségével lehet megoldani. Van hozzá külön kodi addon is meg a legtöbb kodi addon alapból integráltan tartalmazza is. Így csak regisztrálni kell magadat a honlapon azután meg be kell állítani a felhasználói adatokar és API adatokat. Ezek után az összes eszköz helyi adatbázisa szinkronizálva lesz a trakt.tv online adatbázisával. Ráadásul mind online, Streaming és offline, helyi tartalmak esetében is működik.
Az utolsó bekezdés nem kifejezetten neked szól hanem inkább egy általános leírás mint egy lehetséges módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Assetto Corsa Rally
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor