- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
"függőleges sávosodás látszik,"
Nah ilyet én nem tapasztaltam.
Ha megnézzük az általam linkelt homogén szürke képeket akkor 30-50% környékén látszik némi foltosodás. de nem nevezném csíkoknak hanem
inkább foltok.De igazából ez nem az amire én gondolok a "Megvizsgáltam a foltosodást is. Valójában van. De csak a legsötétebb tartományban. Valahol 0-1-2% környékén." Megjegyzésemmel. Ha sikerül majd szándékosan reprodukálnom, akkor megpróbálom megörökíteni és ha sikerül meg is osztom....
Azért is szeretném reprodukálni, mert ezt a konzolos dolgot szeretném kipróbálni, hogy mi történik ha lazítok a csavarokon, vagy alátámasztom a TV-t és nem a hátulján lóg.........Amúgy meg tényleg nem mindegy a filmek minősége. Tegnap megnéztem a Ford vs. Ferrari című filmet. Aztán leesett az állam, hogy annak mennyire jó a HDR-je. A többi film alapján, amiket néztem, nem tűnt olyan nagy számnak a HDR. Valahogy a sötét és árnyékos részek túl sötétek voltak. De ez a film bebizonyította, hogy a TV képes a jó HDR-re csak jó tartalom is kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest