Hirdetés
- iPhone topik
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telefonjavítás, szerviz
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunor27
csendes tag
válasz
gabber01
üzenetére
Fw frissítéssel nem kell küzdeni simán két gomb megnyomással települ
Igen javulást várok tőle mert PC-re kötve nem muzsikál szépen,és még most is vannak hibák amiket videóra veszek és majd küldöm be,jelenleg egy kisebb hiba javult de azért még van bőven mit javítani szoftveresen ,meg itt az a lényeg ha nem javul tudsz garancia vagy tv cserét kérni és addig kell amíg van garancia rá, mert utána már hiába mutogatom,hogy ez hibás meg az -
vargalex
félisten
válasz
gabber01
üzenetére
Akkor ezek szerint te az OTA érkező frissítéseket sem teszed fel, mert hátha nálad éppen rosszabb lesz.
Valakinek csak ki kell próbálni és anno (én ugyan nem voltam érintett, mert más típusom van) a V486-os firmware-nál (ha jól emlékszem, C805, C765 esetén) csupa jó dolog jött be, amit így hetekkel/hónapokkal az OTA update előtt élvezhettek a tulajdonosok.Nálam 43C655 van, aminél a legújabb OTA FW esetén is random bekapcsolások fordultak elő. Mivel engem ez zavart (ezért már Tasmota kompatibilis okos konnektorba csatlakoztattam, aminél e-mail riasztást csináltam magamnak, hogy tudjak róla, ha hirtelen megemelkedik a fogyasztás és távolról ki tudjam kapcsolni), én mindig felraktam az újabb és újabb frissítéseket. Így nálam már hónapok óta nem fordult elő random bekapcsolás. Egy topictárs múlt héten jelezte, hogy jött OTA frissítés (az a verzió, ami nálam régóta üzemelt) és nála sem fordult azóta elő. Szóval, vannak előnyei is a próbálgatásnak...
Persze, ha mindennel elégedett vagy, akkor nincs sok értelme.De valójában a fw downgrade lehetősége miatt nincs igazából vesztenivaló, bármikor vissza lehet állni.
-
boborján2
senior tag
-
PuMbA
titán
válasz
gabber01
üzenetére
Azt azért megjegyezném, hogy a frissítések célja, hogy jobb legyen valami
Ha nem lenne jobb, nem adnának ki frissítést. Minek szenvedjen vele a TCL-nél egy tucat ember? AvForums-on például többen arról is beszámoltak, hogy a távirányító nyomkodására sokkal gyorsabban reagál a TV firmware frissítés után, tehát a rendszer gyorsabb lett. Android 12 helyett 14 lett és fele olyan gyorsan betölt a rendszer dolgok egy másik beszámoló szerint. Szemezgess: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung QE55Q60D 138 cm, QLED, 4K UHD, HDR, Smart TV
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Igen javulást várok tőle mert PC-re kötve nem muzsikál szépen,és még most is vannak hibák amiket videóra veszek és majd küldöm be,jelenleg egy kisebb hiba javult de azért még van bőven mit javítani szoftveresen ,meg itt az a lényeg ha nem javul tudsz garancia vagy tv cserét kérni és addig kell amíg van garancia rá, mert utána már hiába mutogatom,hogy ez hibás meg az
Vhiktor