Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss4ever
tag
Szia, rosszul fogalmaztam, a Telekomnál nem volt 55'-ban a C7k, a 65ös meg már túl nagy lenne, nem fér be, ezért maradt a C6k, és amilyen jó áron sikerült hozzájutni szerintem annyit megért még ha kevés a dimming zone is és fele a fényereje a C7khoz képest, elsősorban hd tvzéshez és streaminghez kell, arra remélem még így is jó lesz

#41407 balojazz
A HDR képesség nem annyira szempont, megvagyok a szemvakító hdr képességek nélkül is, legtöbbször félsötét/sötét szobában lesz használva#41412 Kelvin
Lehet, ebben igazad van, élőben nem hallottam a C7k B&O hangszóróit, csak a neten fellelhető tesztekből és review-okból tájékozódta, ott több helyen említik hogy halk és hogy néha torzít berezonál, lehet nem minden példányt érintenek ezek a dolgok. Azért bízok benne h a C6k Onkyo rendszere sem lesz annyira rossz(ha igen akkor veszek valami hangprojektort hozzá, bár ahogy olvastam a véleményeket a TCL hangprojektorokról nem igazán a magas minőséget képviselik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor