Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Szuk78 #39379 üzenetére
Miért nem használod alacsony beállítással a mozgásjavítást ? Nem kötelező azt kikapcsolni ! Én mindkét csúszkán 2-es értéket állítottam be . Így még nem szappanopera hatású de már azért javít a 24 képkocka darabosságán (oldalirányú kameramozgáson is de nem szünteti meg még teljesen ) . Magassabbra nem állítom mert akkor már mű mozgás lesz nagyon . Talán még 3/3-as értéken jó lehet .
-
freeland0806
tag
válasz
Szuk78 #39379 üzenetére
Na ez már érdekesebb egy kicsit, ha más tévével is csinálja. Nekem volt referenciának egy 2 éves philips led tévé és azzal nem csinálta. Így kétlem, hogy egyforma lenne a problémánk. Egyébként a mozgás javítás az csinál ilyen kis ugrásokat igen. Kell valamennyi kompromisszumot kötni vele. Én így a netedre gyanakodnék, hogy talán nincs elég sávszélességed. De mondjuk a játék képmód meg megoldja? Fura ez. Hátha valaki ír valami okosabbat.
Szerk: wifivel használod vagy kábellel? Ha wifivel akkor próbáld ki kábellel, ha kábellel, akkor próbáld ki wifivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest