- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoltan70
tag
Igen, biztos, hogy a szoftver hülyül meg valamitől. Hardver kizárt mert Xboxon kikapcsolva a DV-t HDR10-zel gyönyörű a kép. Egyébként fakó (ahogy Plex appból NAS-ról lejátszva is) Stream appokból meg ez a zöld/lila.
Amiket írtál, mind eljátszottam a régivel de nem változott, azért vettem ezt. -
mikrofon
veterán
Kizártnak tartom hogy a TV hibája legyen kétszer egymás után ráadásul pár hónapon belül. Max azt tudom elképzelni hogy a kábel vagy a lejátszó hibás és hibát generál a Tv bemenetén.
Ez a jelenség egyértelműen úgy néz ki mint amikor dv tartalmat nem DV-ként jelenít meg a TV, tehát hiányzik az az információ a tv számára hogy ez DV, vagy nem kompatibilis az információ..... Sokkal inkább azt gondolom hogy valami el lett állítva, valami elállítódott. -
mephi666
nagyúr
...vagy adott forrásra pl a gyerek eltolja az rgb skálát, mert szeretné, ha fater venne egy új tv-t
(...legutóbb bejött)
...én valami ilyenre gondolok, hogy egyes forrásokra időnként valami behülyíti a képbeállításokat
vagyis ha jobban belegondolok 6-7 éve szereztem android boxot a 15 éves samsungunkhoz, amivel gyönyörű volt a kép, majd amikor váltottunk a tu8002-re, annál alapból ilyen "rózsaszínes" lett minden... állítgatnom kellett rajta valamit, hogy megjavuljon (vagy kábelcsere kellett?), majd eladtam a boxot, mert a tv-re alapból lett plex app, ami a lényeg volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós kamerák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- PlayStation 4
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest