Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
Először frissítettem a 486ra gyári vissza állítás nélkül szóval megmaradtak a képi beállítások, és zöldessé váltak egyes jelenetek, amik mondjuk pl egy sötétebb szobában látszódnak, mint ha a szereplők arca átvenné a zöldes háttér színét, nem igazán tudom ezt elmagyarázni, képet meg most nem tudok mutatni, mert nem vagyok otthon. Csináltam aztán egy gyári vissza állítást, majd a képbeállítást újból minden értéket megadtam, és ugyanolyan zöldes lett. Aztán a képnél már inkább vissza van állítva alapértékre, mindegy, hogy filmmaker vagy mozi mód, minden képjavító meg dinamikus dolog kikapcsolva ahogy kell, persze így nincs zöldesség, de egyszerűen nem olyan jó a kép, mint volt, sokszor nem olyan éles, mint ha kicsit elmosódott is lenne vagy nem tudom. A 135ön pazar volt a kép, öröm volt nézni, de ezen valahogy nincs olyan élmény. Sokat fifázok, és a játékmódon is megváltoztak a színek alap beállításokon is. Nem tetszik, ennyit tudok mondani. A 420as és az azt követő béta is ilyen volt nekem képileg, mint ez az új, ezért is tértem vissza a 135re, ami sajna most nem akar összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Dell notebook topic
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Napelem
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor