- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Cocos 2.
üzenetére
Szeretnék én is a szerencsések közé tartozni.
De amúgy meg ha akad is, ha mondjuk egy filmen belül annyiszor beakad, hogy egy kezemen megtudom számolni az még nem is zavarna. Megnéztem Euronicsban hát maradjunk annyiban, hogy ha többet szánnék Tv-re sem biztos, hogy Oledet vennék ehelyett. Már csak a beégés miatt sem, nálam meg ugye sokat megy relatíve. Fekete szerintem brutál, fényerő is pont jó (nekem még sok is). Az akadást nem tudtam tesztelni, mert hirtelen ötlettől vezérelve tértem be az üzletbe futólag rálestem.Tv adást amúgy nem nézek már nem is tudom hány éve. Streaming az viszont minden mennyiségben. Dehát szerintem ezt a TV-t bűn tv adásokra használni. 480P-s vagy full hd-s csatornákat nézni. Sport az más azt aláírom. Ennek a TV-nek 4K kell fasza filmek meg játékok
Új hozzászólás Aktív témák
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Peugeot, Citroën topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy meg ha akad is, ha mondjuk egy filmen belül annyiszor beakad, hogy egy kezemen megtudom számolni az még nem is zavarna. Megnéztem Euronicsban hát maradjunk annyiban, hogy ha többet szánnék Tv-re sem biztos, hogy Oledet vennék ehelyett. Már csak a beégés miatt sem, nálam meg ugye sokat megy relatíve. Fekete szerintem brutál, fényerő is pont jó (nekem még sok is). Az akadást nem tudtam tesztelni, mert hirtelen ötlettől vezérelve tértem be az üzletbe futólag rálestem.
Vhiktor