Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Stealth
üzenetére
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok, de mivel az illető azt írta hogy gigabites a hálózata és a tvt is "tesztelte" és a mizériája lan-on jön elő, ezért kérdeztem vissza biztos ami biztos, mert meglepő lett volna. Mint kiderült nincs itt semmi látnivaló továbbra se.
Mondjuk már látom magam előtt ahogy ezt a filléres kis dolgot mint a gigabites lan, ezt majd hatalmas matricákkal "forradalmi új feature"-ként fogják nemsokára árulni.
Köszi neked is az ajánlást, az usb nekem nem fontos, de overall nem baj ha mindenes a kütyü, ránézek.
Egyet kérdeznék, esetleg van valaki aki displayport-hdmi kábelt használ? A VGA-mon már csak DP kimenetek maradtak és nem tudom hogy DP-HDMI átalakító, vagy DP-HDMI kábel lenne e megfelelőbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Creality Nebula Camera
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor