Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Volband
üzenetére
Nekünk 65C805-ös érkezett, muszáj volt 3 napon belül kipróbálni, ezért szépen összeszereltem, talpra állítottam és kipróbáltam. A képernyőről nem szedtem le a fóliát, de attól minden is látszódott, miután én is ámultam és bámultam, rövid nézelődés után visszakerült szinte ugyanúgy visszacsomagolva a dobozba, mint ahogy érkezett és várja az idejét, hogy a helyére kerüljön. A héten valószínűleg már a falon lesz és mélyebben bele tudok merülni a Mini QLED rejtelmeibe és felfedezem azokat a dolgokat, amiről itt hetek óta beszélgetünk
Úgyhogy ha nem szedsz le minden fóliát, mert csak egy rövid ideig teszteled, ahogy én is, nem lesz baja. De ha le is szeded hátulról, akkor mi baj lesz, ha esetleg valamiért vissza kell küldeni? Tesztelni úgy tudod igazán, ha nincs rajta fólia, senki nem fogja megkérdezni, miért szedted le 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Autós kamera eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Úgyhogy ha nem szedsz le minden fóliát, mert csak egy rövid ideig teszteled, ahogy én is, nem lesz baja. De ha le is szeded hátulról, akkor mi baj lesz, ha esetleg valamiért vissza kell küldeni? Tesztelni úgy tudod igazán, ha nincs rajta fólia, senki nem fogja megkérdezni, miért szedted le
Vhiktor