- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
TheMartin03 #27596 üzenetére
Sajnos valós. V028-al (a gyári szoftvere) remek volt a TV, a TCL ráerőltette az összes TV-re a v098-at és azóta semmi sem az igazi. Én már az összes firmware-t kipróbáltam, az újakat is, mindegyikkel van valami kisebb-nagyobb gond. Jelenleg egy tesztfirmware-t használok, mert még az a legtűrhetőbb, + fire tv sticket. Ha van egy komolyabb médialejátszód, vagy Fire Tv-d, és hajlandó vagy sideloadolni, utánaolvasni a beállításoknak, a problémák egy részét ki lehet küszöbölni. Egyébként gyönyörű (lenne) a képe, gamingre is remek és nincs is igazán konkurense az árkategóriában. Csak a Hisense u8kq, ha akciózzák. c845-nél már valszeg ugyanez a firmware anomália van, mert az x2-es verziót kapod, ha megrendeled.
-
ssj81
aktív tag
válasz
Nekem nem annyira probléma mert csak monitronak használtam volna.
Akadozva játszik le egyes videokat, hiába tiltod le az automata frissitést akkor is frissit, a képjavítok néha több anomáliát okoznak mint amit javítanának.
Egyesek állítják náluk semmi baj sincs... -
droti25
őstag
válasz
Kicsit most én is elbizonytalanodtam.
-
Lackó1984
tag
válasz
Valós.
Rendeld meg, 30 napon belül küldd vissza, ha hibát észlesz. Ne várj arra, hogy majd egyszer talán lesz rá egy jó firmware (mint ahogy én is vártam).
Bánom, hogy nem küldtem vissza a C745-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest