Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
junior19
üzenetére
Nekem jó az összes érték onnan, illetve a DV-t tettem
csak világosra, mert nekem a sötét kevés volt.
Bele tudnék nyúlni a fehéregyensúlyba, mert kb szemre megy évek óta a D65 (kalibráltam én is évekig mindenféle kijelzőt), de nem látom szükségesnek.
De nyilván ez egyedi dolog, nekem épp jó, másnak meg lehet nem... gyártási szórás, más szoftver, akármi. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junior19
üzenetére
Miért ne lenne kerek?

Ahhoz a fw-hez és modellhez tökéletes volt, illetve sok más vásárlónak is. Senkitől nem jött eddig panasz rá.
Az lehet, hogy teljesen más a panel, illetve a fw. Vagy nem teljesen úgy állította be a vásárló ahogy az le van írva. Többször kapok olyan kérdést, hogy nem értik, hogy kell beállítani a 20 pontos fehéregyensúlyt, mert ők csak 1 beállítási szintet látnak és mindegyik szintnél pl a 20. pont beállításait adják meg.
De ezt írom is az oldalon, hogy semmi garancia nincs rá, hogy hozni fogja az elvárt a minőséget, mert akkora szórás van a panelek és elektornika között.
Ha valakinek valóban tökéletes kalibrált kép kell, annak egyedi műszeres kalibrációra van szüksége.Természetesen akinek sehogy nem jó, annak visszautalom az összeget, elötte pedig megpróbálok segíteni és kideríteni mi okozza a bajt.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor