- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Tudom mit jársz most meg. Nagyon sokáig kerestem én is azt a TV-t ami játékra és filmre is egyaránt megfelel papíron, amit a c735 képében meg is találtam, csak ne lennének ilyen gondok vele. Sajnos az a baj, hogy egy cikk megírásakor ezek a gondok nem feltétlen jönnek elő, mert out of the box nekem sem volt gondom a készülékkel. Ahogy ketyegett rajta az android úgy kezdte összerosálni magát szépen apránként.
Az a baj hogy egyáltalán nem számítottam én sem erre. Tudtam, hogy ha droidos a TV akkor lesznek hóbortjai, de azt nem hogy USB sticket kell keresnem hogy frissen rakjam rá az OS-t hátha akkor nem lesz ennyi baj vele. Az én fejemben TV = csak működik és el van felejtve. De a valóság ezzel a márkával az, hogy biza az alacsony árnak ez a hátulütője. Vehettem volna én is más márkát, de ilyen árban PAPÍRON közel sem volt tudásban semmi. Használtan amiben már öregedett valamennyit a panel meg nem hiszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest