Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
golan7
üzenetére
Hát nem is tudom.
A 65-ről 75-re nyilván tetszetős, de azért nem akkora wow. A kép szintén rendben, de a korábbi Q70R-em is tudott akár ~700 nitet és ~7000-es kontrasztot egy jó blooming mentes FALD-al szóval kép terén sem egy óriási wow, de azért megugorja a TCL, szóval tényleg nagyon rendben van és mozgásmegjelenítésben is jobb, de azért némi interpolációt még itt is használok, viszont az botrány, hogy a CEC ennyire hulladék. Olvastam korábban, hogy a gyors indítás okozhat anomáliákat. Kikapcsoltam, de nincs változás. Teszt jelleggel áramtalanítottam mindent, de ez sem segít. Hangosítani tudok, de halkítani valójában nem
. Néztem menüben, nincs rá új gyári szoftver. Na amúgy ettől tartottam, hogy rohadt jó lesz, de bugos működéssel és majd lehet mókolgatni, amit Én nagyon nem akarok. Egyéb: csatornák rendezésére tudja valaki a választ?
Amúgy google rendszer esetén nem az van, hogy kb bármi telepíthető rá? Lehet csak vak vagyok, de nem látok rajta gyári böngészőt és a telepíthető appok között sincs találat. Akartam volna rtl most-ot is, de azt sem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Gondolom már megkaptad az új HDMI kábelt. Megjavult az ARC vagy továbbra is eldobálja a jelet?
. Néztem menüben, nincs rá új gyári szoftver. Na amúgy ettől tartottam, hogy rohadt jó lesz, de bugos működéssel és majd lehet mókolgatni, amit Én nagyon nem akarok.
Vhiktor