- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- 
			  Mobilarena TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gino20 őstag válasz  golan7

üzenetére golan7

üzenetéreHát nem is tudom. 
 A 65-ről 75-re nyilván tetszetős, de azért nem akkora wow. A kép szintén rendben, de a korábbi Q70R-em is tudott akár ~700 nitet és ~7000-es kontrasztot egy jó blooming mentes FALD-al szóval kép terén sem egy óriási wow, de azért megugorja a TCL, szóval tényleg nagyon rendben van és mozgásmegjelenítésben is jobb, de azért némi interpolációt még itt is használok, viszont az botrány, hogy a CEC ennyire hulladék. Olvastam korábban, hogy a gyors indítás okozhat anomáliákat. Kikapcsoltam, de nincs változás. Teszt jelleggel áramtalanítottam mindent, de ez sem segít. Hangosítani tudok, de halkítani valójában nem . Néztem menüben, nincs rá új gyári szoftver. Na amúgy ettől tartottam, hogy rohadt jó lesz, de bugos működéssel és majd lehet mókolgatni, amit Én nagyon nem akarok. . Néztem menüben, nincs rá új gyári szoftver. Na amúgy ettől tartottam, hogy rohadt jó lesz, de bugos működéssel és majd lehet mókolgatni, amit Én nagyon nem akarok.Egyéb: csatornák rendezésére tudja valaki a választ? 
 Amúgy google rendszer esetén nem az van, hogy kb bármi telepíthető rá? Lehet csak vak vagyok, de nem látok rajta gyári böngészőt és a telepíthető appok között sincs találat. Akartam volna rtl most-ot is, de azt sem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Néztem menüben, nincs rá új gyári szoftver. Na amúgy ettől tartottam, hogy rohadt jó lesz, de bugos működéssel és majd lehet mókolgatni, amit Én nagyon nem akarok.
. Néztem menüben, nincs rá új gyári szoftver. Na amúgy ettől tartottam, hogy rohadt jó lesz, de bugos működéssel és majd lehet mókolgatni, amit Én nagyon nem akarok.  Vhiktor
 Vhiktor