- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Frissült a C728, de nem kapott új verziószámot.
-
Saccco
nagyúr
Ez most az 'A' gép:
B550 / Ryzen 5 3600 / 32GB DDR4 / Kingston A2000 500GB / RX480A 'B' meg ez:
B450 / Ryzen 5 2600 / 32GB DDR4 / Kingston A2000 240GB / HD7870A HD7870-et 2012-ben adták ki, akkoriban még nem volt olyan, hogy 4K.
A fő gépre a 2560-as monitor van kötve, azért tükrözi azt. A fenti gépek egyike sem elég 4K játékra.
Akkor itt jegyzem meg azt is, hogy a 2560-at is tudja 120Hz-en a TV.Kíváncsi lennék, hogy most akkor van-e local dimming, pl.: Alza szerint is van.
-
-
Saccco
nagyúr
Itt egy fehér pötty/négyzet fekete háttér videó. TCL 65C728
Az elején 0 fényerő, a vége felé 100. -
Saccco
nagyúr
Megkaptam ma a TCL 65C728-at, be is üzemeltem. Felesleges volt paráznom a fényerő miatt. Már délután is kiverte a szememet az a franctudjamennyi 350-600 nit fényerő. 60-ra vettem a fényerőt. Most estére meg 0-ra. Azt kell mondjam nekem elég.
Megnéztem rajta néhány OLED black demo videót és nem láttam blooming-ot, de ezt még megnézem majd sötétben is. A hang alapú keresés nagyon tetszik a gyerkőcnek. Pont a kezébe illik a kisebbik távirányító.
A képernyő két alsó sarkában kb. 1×1cm-es részen sötétebb a kép, illetve a kép bal, jobb és alsó felén látok valamilyen halvány derengést érdekes módon, ha tartalom van rajta, akkor feketén sem látszik.
Kétszer is megnéztem a Hisense 65U8QF-et a Mediamarkt-ban azon is ilyen black demo ment, itthon megnéztem ezen is semmilyen különbséget sem érzek így, hogy nem látom a két készüléket egymás mellett. A színek szépek, a felbontás pazar. A 2012-es Samsung plazmához képest az első észrevétel, hogy azon a panel szürke, itt fekete, azzal lehet fűteni is, ez nem is meleg.
A menüt bitang gyorsan lehet ugratni. Lassan nyomkodva egyesével lapozgat, tartva egy pillanat alatt végigugrik mindenen.Most néztem egy dimming tesztet, nem látok rajta blooming-ot, max fényerőn valami minimálisat talán. Próbáltam videózni, de a kamera képen látni aurát a fehér foltok körül, de szabad szemmel nem.
A leglehetetlenebb szögből nézve sem látok színtorzulást, az általános szögekből meg pláne.A fő asztali gépről simán tudom 120Hz-en hajtani, a 2560×1440-es felbontást egész jól megjeleníti. A másodlagos gép viszont elvérzik alatta, abban egy 7870-es régi Radeon van, ami csak 24Hz-en tudja hajtani ezt a böhöm 4K kijelzőt... az egér irgalmatlanul laggol a 24 kocka miatt...
Én összességében azt hiszem jó vásárt csináltam.
Sőt megkockáztatom, hogy ezért az árért (275) ma nem lehet ettől jobb készüléket vásárolni. Ha bánatom lesz azt is jelezni fogom.ui.: Bocs, ha kicsit csapongónak érződik az írás, ez ilyen első benyomások kissé zanzásítva.
-
Saccco
nagyúr
Erre nagyon kíváncsi leszek:
"HDR MultiFormat:
Lenyűgöző HDR bármilyen forrásból
Sokféle módon lehet elérni a legjobb 4K HDR minőséget készülékeden: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ.
Ez a TCL TV mindezt támogatja! Győzödj meg arról, hogy teljes mértékben ki tudd használni a 4K HDR TV teljes kapacitását: élvezz bármilyen
Dolby Vision tartalmat Netflixen, Disney+ vagy HDR 10+ tartalmat Amazon Prime Video-n, ez a 4K HDR TCL TV mindig támogatni fogja a
legjobb formátumot. Ezen felül a 4K HDR Dolby Vision IQ optimalizálja a szoba fényviszonyaihoz mért legjobb képminőséget." - [link] -
Saccco
nagyúr
Itt is, jó, hogy írtad!
-
Saccco
nagyúr
válasz
Kiskutya #6270 üzenetére
Van egy Acer monitorom, ami elvileg 400cd-t tud, ezt 20-ra állított értékkel használom. Feltételezem, hogy százalék.
A plazma TV is valami lehúzott értékkel üzemel. Viszont a hivatalos lapok szerint 1500cd-t tud.
Hétfőn megnézem még egyszer a TV-ket. Keresek olyat, aminek tudom, hogy csak ilyen 4-500 körüli a fényereje. Itt feltételezem, hogy a boltban maxon járatják a készülékeket.Viszont a C728 felára jelenleg nem tetszik.
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
TCL 55C725 - 229eft - ÁK következő 259eFt.
TCL 65C725 - 299eft - ÁK következő 329eFt. -
Saccco
nagyúr
Kitele - ezt az oldalt eddig nem ismertem. TCL 65C728-at linkeltem, nagyon tetszik, már csak a 330nit zavar.
No és nem írnak FALD-ot sem a C728-rá. A Hisense U8QF 600nit-tel szerepel. -
Saccco
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5831 üzenetére
Nem a legfontosabb húzó TV-jük. Szerintem.
Én is szemezek egy C728-cal. Ezen kívül az U8QF van versenyben nálam. -
Saccco
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5636 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
Alza végre listázza: 65" TCL 65C728
Illetve a többi új TCL TV-t is, de az ára nem annyira baráti... 500+
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest