- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
redingitell #9697 üzenetére
Attól függ mire kell. A 815 edge led és nincs hdmi 2.1 a 728 direct led és van hdmi 2.1 meg valamivel erősebb hardver.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #9419 üzenetére
Én fel se rakom nekem egész jó a 653. Egyébként sem értem ha beigérték a 11-et miért a 9-et foltozgatják.
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
Black&White #9380 üzenetére
Az a baj hogy minden gyártó szarik szoftveresen a tévékre. Ahogy fentebb is írták érdemes más topikba is olvasgatni. A sony egyes modellekhez már lassan 2 éve ígéri a vrr-t én úgy tudom hogy a mai napig nem kapták meg. Sorolhatnék többet is Samsungnál arc probléma LG-nél hdr gondok, hisense mozgás megjelenítés stb... És mind közép és felső kategóriában. Ezzel nem védem a tcl-t csak tényleg más márkánál sem jobb. Ti még ^szerencsések^ vagytok ennyi hibával mert a c715 esetében nálam a 653-as szoftverrel sikerült olyan tvt-t csinálni amit a dobozból kivéve kellett volna. (több mint 1 év kellett hozzá)
-
Kiskutya
veterán
Fogalmam sincs mi van most a tcl-el szoftver szinten mert októberig szinte 2 hetente jöttek legalább béta szoftverek azóta meg semmi. Lehet amit rainman72 linkelt az áll a háttérbe és inkább nem teszik elérhetővé a béta szoftvereket csak akkor ha kész és teljesen stabil.
-
Kiskutya
veterán
válasz
mikrofon #9184 üzenetére
Milyen tesztre gondolsz? Mivel tesztelik a 10 bitet? Amúgy még mindég nem értem mit akarsz ezzel elérni. Ilyen alapon akkor az összes sony lg vagy Samsung amit 10 bitesnek írnak nem is biztos hogy az. Amúgy a c815 megnyert valami tesztet amiben azt nézték melyik tv-n a legjobb a színmegjelenítés. Az LG cx-et is megelőzte ha jól emlékszem. Ez valószínű a 10 bites panelnek is köszönhető. Egyszerre jöttek ki a c715 és 815 én úgy gondolom inkább ott lehet hasonló a panel akkor miért ne lehetne valós 10bit? Ha van valami teszt amivel le lehet tesztelni akkor megnézem neked szívesen.
-
Kiskutya
veterán
válasz
mikrofon #9175 üzenetére
KB annyira nincs rá bizonyíték mint arra amit te írsz.
A 65-ös változatot egyébként minden tesztben és helyen 10 bitnek írták. Sehol nem láttam máshogy feltüntetve de ez igaz az 55-ös változatról is azt mindenhol 8+frc-nek írták. Akkor te mi alapján írod hogy nem igaz? 2020-ba sokkal több tv jött ki 10bites panellel mint 21ben valamilyen szinten folyamatosan butitják a közép kategóriás tv-két. Elég megnézni a Samsungot vagy az LG-t is mit tudott egy 8as sorozat 3 éve meg most mit tud.
-
Kiskutya
veterán
válasz
herceges215 #9172 üzenetére
Ki kell próbálni ha jobb árban van! Max visszaküldöd!
-
Kiskutya
veterán
válasz
mikrofon #9168 üzenetére
Méret függő is c715 65be 10bit 55be 8bit+frc 725 8bit+frc. 725be van memc ami a mozgást javítja már aki használja szappanopera efekt. A 728 memc+120hz 8bit+frc. Szerintem kép minőség kB egyforma a mozgás megjelenítés jobb ahogy írtam. Ha nézel egy hdr vagy 4k filmet nem gondolom szemmel látható különbség lenne a 725 és a 728 között. (nem láttam egymás mellett a 3 tvt csak adatokból gondolom amúgy euronics-ba láttam a c725-öt és jobban tetszett mint a samsung q60 igaz a beállításokba nem néztem bele a lényeg a 725 se rossz tv ha nem kizárólag sport vagy játék a cél)
-
Kiskutya
veterán
Szerintem teljesen jól írtam. A launcher az google függő hogy ezt az új felületet mikortól lehet használni az adott régióba vagy országba. A a 11es droidot csak azért írtam mivel a 2020-as modellek még nem kapták meg pedig ígértek. Ez lehet a realtek sara is ahogy tomp is írta mert szarok a driverek. (ezért írtam nem hiszem hogy sok lenne a különbség driver szinten 9 és 11 között)
-
Kiskutya
veterán
Más a felület meg más a 11. Android 11 az még sehol nincs az tuti függ a driverektöl is bár nem hiszem hogy sok lenne a különbség a 9 és 11 között ezen a téren. A tcl megigérte a 11et az év harmadik negyedévére de úgy látszik már az évbe se lesz belőle semmi. A tv home felület a Google hatásköre hogy melyik régióba vagy országba engedélyezi az újat én úgy tudom.
-
Kiskutya
veterán
Ha igaz jövőre jön a tcl oled tv! [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
Black&White #9083 üzenetére
Azért majd irj ha megjött hogy milyen otthoni körülmények között!
-
Kiskutya
veterán
válasz
HELLAFLUSH #9062 üzenetére
Én így tudom ezt az img-röl frissítésnél kell.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #9058 üzenetére
Vagyunk így páran. Én pl el akartam most adni nemrég a c715 tv-t volt is 3 jelentkező majd szétnéztem a piacon és úgy döntöttem marad. Jó kis tv ez a hibái ellenére is és ahogy olvasgatok a többi markáról benne van a pakliban hogy még rosszabbul is járhatok!
-
Kiskutya
veterán
válasz
cashtibi #8989 üzenetére
C825 miniled ami nagyobb kategória! Szerintem kép minőségben a c728 kell hogy hozza minimum a mostani színtet nálad! Esetleg sony ami még jó lehet de ott vannak típusok amik még nem tudják a vrr-t amit elméletileg szoftver frissítéssel oldanak meg ki tudja mikor. Samsung tv-nél meg nincs dolby vision azt nem tudom a Ps5 kezeli e ha igen akkor szerintem jobb mint a hdr 10+.
-
Kiskutya
veterán
Nekem a samsung q80r vagy q80t-nél se volt meg a wao hatás pedig azok jóval drágábbak. Ha színhelyes képet szeretnél beállítani mindenképp a mozi módból kell kiindulni. Én a c715 esetében kikapcsoltam minden képjavító funkciót meg zajszűrőt. A fekete szintet meg a kontrasztot ezek alapján állítottam be. [link] [link] Így nekem sdr-hez megfelelő. Ha a túlszaturált színeket szereted akkor érdemes a szabvány módból kiindulni.
-
Kiskutya
veterán
Szoftveres hibák sajnos mindenhol vannak itt egy friss bejegyzés hisense topik: [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
edeleny #8734 üzenetére
Ott valami user error van. Nekem 1x kell beállítani a képet és jó mindenhez. Viszont van egy android hiba ha dolby vision vagy hdr 10-röl visszamész SDR-re akkor úgy maradnak a színek. Ezt úgy tudod megoldani hogy a beállításokba átváltasz egy másik kép módba majd egyből vissza.
-
Kiskutya
veterán
Nyugodtan vedd meg ha tetszik semmivel nincs több probléma mint más gyártóknál. A panel meg majd akkor derül ki milyen ha kibontod a dobozból.(ez is minden gyártóra igaz) Aránylag új tv tehát a szoftveres hibák javítva lesznek. Így volt a c715 esetén is ami nekem most teljesen ok amire én használom!
-
Kiskutya
veterán
Szegény tag ő se vesz többet samsung tv-t panel csere után pár nappal igy néz ki. [link] Mondom én hogy szar mind!!!
-
Kiskutya
veterán
válasz
szucsinka #8687 üzenetére
Tuti valami selejtet fogtál ki. Hidd el többségében semmi gond nincs az összeszereléssel. Nyilván bosszantó főleg egy ekkora tv-nél hogy szarakodni kell a visszaküldéssel. A sony egy kategóriával szerintem nagyobb és drágább viszont lehet még nincs vrr! Ígérték már régóta nemtom megkapta e a frissítést hozzá! Ahogy nézem hdr 10+ sincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest