- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Aaron14 #1863 üzenetére
Ha minden igaz jövöheten én is megkapom és tesztelem de videó alapján érdekes mert nekem most egy ips lg van és sokkal feketébe a fekete mint ezen a videón pedig a tcl va paneles. A bevilagitas a sarkoknál is furcsa mivel leírás alapján direct ledes.
Ha gáz lesz visszaküldöm de én bízom tothjani81ben mert van mihez hasonlítani, szerintem nem lesz gáz. -
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1843 üzenetére
Az enyém még először érkezzen meg mert az is kétséges amennyit bénáztak.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1840 üzenetére
Amennyit szívtam most a Telekommal más ügyben én semmin nem csodálkozok ahány ügyintéző annyi variáció!
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #1832 üzenetére
Remélem ez lesz javítva mert én is optikan használnám. Egyébként 1esen jön ki hang a tv hangszórójából? Ha igen az esti filmezésnél elég zavaró lehet.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #1825 üzenetére
Szuper úgy néz ki hétfőre nekem is megjön egy ips lg 55uk6950et fog váltani. Az LG-vel semmi bajom a fekete hiánya kivételével csak lehetőségem volt jó áron eladni és így cserélni. Kíváncsi leszek az LG után milyen lesz a nagyobb méret és a va panel.
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok! Ha valakinek sikerült telekomnál otthoni előfizetés mellé tcl 65c715 tv-t vásárolni írjon már rám privátba! Mert nekem 2 különböző előfizetésre se engedte a rendszer, azt mondták bármi más tv mehet csak ezt nem engedi..... Egyszerűen nem értem!
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #1784 üzenetére
Jónak tűnik így képek alapján. Már csak a Telekom szerencsétlenkedése oldódjon meg és jön nekem is.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #1765 üzenetére
Hívd fel őket kérdezz rá. Erre várok már egy hete hogy megkapod és írj valami infót!
Már rendelném én is csak nincs kedvem szarakodni a visszaküldéssel ha nem tetszik.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #1754 üzenetére
Ja csak gondoltam itt is rá kérdezek hátha valakinek már van
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok! a 65c715 típusról van valakinek infója véleménye? Elég jó árban van most a t-nél gondolkodom beruházok rá de azért egy két véleményt előtte elolvasnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest