- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Nálam a gyári lejátszó nem váltogatja a képarányt legalább is eddig amit néztem nem volt ilyen gond. Sajnos nekem se sikerült más lejátszóval 5.1-et varázsolni. Én csak abban bízok hátha plexre jön valami javítás ami átengedi az 5.1 hangot mert azon tökéletesen megy minden.
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
A frissítést mindenképp rakd fel a 606 stabil verzió abban talán már javítva van a YouTube akadozás ha 606 után is akad akkor rakd fel a 609et abban már tuti jó! Telefont tükrözni lehet egyszer próbáltam már nem emlékszem pontosan de biztos van itt olyan ember aki többet használja majd segít! Menü érdekes nekem is szoknom kellett de pár nap és hozzászoksz ha valamit nem találsz kérdezz nyugodtan. Netflix úgy tudom alapból ad 30 napot hogy kipróbált régebben így volt.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #4848 üzenetére
Én jelenleg teljesen el vagyok a c715-el sőt az hbo go nekem fontos és most kedvem sincs + media boxokat keresgélni hogy legyen. Mivel szar itt a hálózat nincs normális net ezért a hdr nem annyira fontos. Örülök ha 720p vagy 1080p filmeket nézhetek a netflix dv meg így is szép már amennyi időm van rá.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #4845 üzenetére
Na milyen a hisense ennyi nap után?
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
chakany #4803 üzenetére
Szervizre eddig többségben jókat olvastam. Pixel hibát szerviz tudja megmondani de ha megjön a tv 14 napon belül visszaküldöd ha pixelhibas. Viszonylag új tv még meghibásodás c715 esetében nem nagyon volt itt a fórumon. Plusz garanciát neked kell eldönteni érdenes e vegyesek a tapasztalatok vele. Nekem telekomnál 5 év volt alapból majd meglatjuk hogy bírja. A talpakat lehet állítani tcl oldalán szerintem vannak méretek. Középre és szélekre is szerelhető.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #4801 üzenetére
Esetleg próbálj meg egy teljes rendszer visszaállítást jobb ötletem nincs ha eddig jó volt.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #4798 üzenetére
Oldal fényerő? Milyen beállításokkal használod?
-
Kiskutya
veterán
Elméletileg javítva lett a 4k 60fos hdr YouTube akadozás valaki tesztelje már akinek normális a nete! [link]
-
Kiskutya
veterán
[v609] még nem teszteltem!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #4736 üzenetére
Beállításokba nincs valami elállítva? Esetleg egy szoftver frissítést meg lehet próbálni hátha...
-
Kiskutya
veterán
[link] Best Value TV of 2020: TCL c815
-
Kiskutya
veterán
válasz
herkulesminusz #4719 üzenetére
Szerintem képbe jobb a tcl viszont nincs ambi!
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #4709 üzenetére
Igen én is ezt vettem észre. Jövőre meg rosszabb lesz szerintem.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #4705 üzenetére
Így már értem valóban jó az u8qf azt szívesen mégnézném én is szobai környezetben mit tud. Igen a c715 hdr megjelenítése papíron nem az erőssége az tény. Én el vagyok vele én láttam Samsung 65q82r tévét szobai környezetbe nekem ott se volt az a hűha érzésem pedig 4k hdr dolgokat néztünk.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #4697 üzenetére
65u8qf nagyon jó tv viszont árban sem egy kategória és nincs hbo go. A 7100al viszont azért nincs mindenki megelégedve vannak hibái főleg bevilagitas és mozgás megjelenítés a gyengéje. Azért a merföldekjel jobb azt kétlem a fényerő nálam ecoba megy mert kiég a szemem. 720p alatt meg már nem sokan filmeznek szerintem. Nálam egy 720p is marha jól néz ki.
-
Kiskutya
veterán
Akinek van netflix nézzen rá az idegenek világa című sorozatra. Nagyon szép a dolby vision és érdekes a téma is.
-
Kiskutya
veterán
Ha valakit érdekel a lengyel tcl gyár: [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #4653 üzenetére
Új frissítést feltetted? Azok is sokat segítettek és a fényerő is mintha jobb lenne.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Elektrosokk #4580 üzenetére
815be van 715be csak micro dimming van.
-
Kiskutya
veterán
válasz
fojtviki #4564 üzenetére
Igazából én azt ajánlom hogy állítsd be a saját szemedhez meg minden forrás más! A digitális zajszűrőket én mindig kikapcsolom. A micro dimming nálam be van kapcsolva! A dinamikus kontrasztot lehet használni sok esetben jól néz ki ha be van kapcsolva! A fekete szintet is érdemes addig húzni lefele amig nem takarja ki a részleteket. Fényerőt hdr esetén maxon másnál olyan 65-70 körül szoktam beállítani. Este én eco módba átkapcsolok nekem az kellemesebb kivéve ha hdr anyagot nézek!
-
Kiskutya
veterán
válasz
placeboHUN1 #4540 üzenetére
Már létezik csak sokkal drágább volt. Ennyiért jó vétel az egyetlen hibája hogy edge ledes.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Fantomas80 #4514 üzenetére
Próbáld meg a fw395-öt külföldi fórumokon azt tartják stabilabbnak vagy ha utána is csinálja akkor egy rendszer visszaállítást! 606 fw alatt 1x nekem is csinálta talán a plexen filmezés közbe vagy vársz egy kicsit és szerintem jön egy köv javítás hamarosan.
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4511 üzenetére
Majd azért írj mit vettél remélem nagyobb szerencséd lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Star Trek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged