- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5322 üzenetére
Az hogy lesznek e képhibák vagy milyen a panel minősége az csak kibontás után fogod látni de ez vonatkozik a többi markára is. Ha ennyi fér bele a keretbe rendeld meg nyugodtan max 14 napon belül visszaküldöd ha nem tetszik.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Niky&Sanyi #5307 üzenetére
[link] ott va hozzászólásokba a 623 felette meg a többi.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Niky&Sanyi #5303 üzenetére
Ha gondolod megpróbálhatod a 623-at max visszateszed a 606-ot!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Niky&Sanyi #5301 üzenetére
V624 ez ugyan úgy 9es csak pár napos béta verzió. Menüben nézd meg neked hányás szoftver van?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Niky&Sanyi #5299 üzenetére
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
baticool333 #5069 üzenetére
A 65-ös mindig az ára miatt volt jó választás mert olyan kevés árkülönbség volt a kettő között hogy nem érte meg az 55-ös méret. Én nem láttam saját szemmel vagy egymás mellett a 2 tévét de elméletileg szemmel látható különbség filmezés közbe nem látható viszont ha valaki pc-re kötve szerkesztési célokra is használja akkor elő jöhet 10bit előnye. Ez csak elmélet gyakorlatba nem láttam.
-
Kiskutya
veterán
válasz
mihione #5060 üzenetére
Ha PC-ről játszol meg filmezel pont hogy kevesebb gondod lesz vele szerintem. Külső eszközökkel jól működik pl nv shield. Én pc-t is kötöttem már rá meg darius is pc-vel használja. Béta frissítéseket nem muszáj feltenni mi itt páran szeretünk tesztelni azért próbálgatjuk. Ami még előny hogy a tcl-nél vissza tudod tenni a régebbi fw-t minden gond vagy mokolás nélkül. Volt már lg webos-en hivatalos frissítés csinált anomáliákat és heteket várták az új frissítésre a régit meg nem lehetett visszatenni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
#18663680 #5058 üzenetére
[link] a csúcsfénybe a tcl is több mint 400. Attól függetlenül lehet jobb hdr-re a hisense csak így pontos. Amúgy ez alapján nekem a képi világa jobban tetszik a tcl-nek nem azért mert nekem az van. Igaz ez csak egy videó otthoni környezetbe kellene összehasonlítani normális beállítások után. [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
mihione #5054 üzenetére
Nem tudom milyen kínai mobilod volt de pl a Huawei vagy xiaomi mobilokkal soha nem kellett mokolni nálam sokkal jobban ment mint egy Samsung vagy sony mobil. Android rendszerre több app van mint a hisense rendszerén van pl hbo go ha fontos ami a hisense rendszerén nincs. Hisenset nem láttam előben a c715öt jelenleg is nézem. Android rendszernek vannak hülyeségei de ahogy olvasom más rendszereken is vannak gondok. Az hogy neked jó lesz az android majd kiderül használat közbe. Nekem pl fontos az hbo go én ezért nem is néztem a hisense tévéket mert nem akartam még egy kütyüt amivel meg tudom oldani hogy legyen.
-
Kiskutya
veterán
válasz
baticool333 #5052 üzenetére
Elméletileg nincs különbség max ha fotó szerkesztésre használja. 65 10bit 55 8+2frc
-
Kiskutya
veterán
Lesz még frissítés hátha segít ha addig nem adod el. Az a baj hogy más gyártóknál is vannak problémák ezzel azzal. Már szinte minden márkánál olvasni problémákat és a nagyobb kategóriában is. Valaki pont mostanság írta 8as sorozatú sony tévére hogy 720p felett minden szaggat neki hálózatról játszva több playerrel is próbálta......
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #5007 üzenetére
Így van nem egy kategória akár hogy is nézzük alsó hangon 50-60 ezer van a 2 tv között. Nekem pl nem alternatíva egyelőre mivel nincs rá hbo go és nem akarok + kütyüket hozzá hogy nézni tudjam.
-
Kiskutya
veterán
válasz
fojtviki #5004 üzenetére
Most nézek hálózatról egy filmet nagyon jó a mozgás megjelenítés és abszolút nincs akadás a kép is nagyon jó a saját lejátszóval itt normálisan működik az 5.1 ja és végre bele lehet tekerni a filmekben nem mindig az elejéről kezdi. Igaz nekem a 609 van fent ha gondolod próbáld meg.
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
Botika89 #4993 üzenetére
A kép szerintem nagyon jó ezen a tévén nekem a hdr nagyobb fényereje se hiányzik viszont szoftveresen vannak gondok igaz ezek egy részét átlag felhasználó észre se venné de mivel én másik tévén használtam ezeket igy bosszantó. Reménykedtem benne hogy idővel javítva lesznek de szerintem olyan túl nagy változások nem voltak a javításokba. Ráadásul a 609-es fw-be hiába javították a YouTube 4k hdr 60fps akadást a menü meg belassúlt a 606 vagy 395-höz képest. Kíváncsian várom a következőt milyen lesz....
-
Kiskutya
veterán
válasz
fojtviki #4991 üzenetére
Tudom hogy mindenbe jobb egy külső de pont az lenne a lényeg ha már tudja az atmost akkor a saját rendszerén miért nem megy amikor más gyártó androidos rendszerén simán megy. Ha veszel egy u8qf-et kíváncsi leszek mi lesz a véleményed majd írj ide is! Már kezdek lemondani azokról a javításokról amiket vartam a frissítésekbe amik pl a régi lg tévén tökéletesen működtek.
-
Kiskutya
veterán
Néztem egy philips pus85-tesztet és elég érdekes hogy ott is android rendszer van a tv-n mégis jelzi a netflix app az atmos hangsávot c715 esetében meg nem.... [link] 6:40 környéken!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Fujifilm X
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Horgász topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest