- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya #3974 üzenetére
Még egy kérdés, gondolkoztam azon, amit írtál, hogy a telekmnál még 5 év a teljeskörű gari, lehet megéri az a 20 ezer ft. különbség (bár nem biztos), de megpróbáltam a kosárba betenni, de valahogy mindig hozzáad egy mobil 15 GB-os díjcsomagot automatikusan, havi ~8000 ft-ért és ezt nem tudom eltávolítani a kosárból, mert ha kiveszem, a tévé is eltűnik. Ha pedig árukapcsolás, akkor ez nem is a listaár (+ 22 hónapig 12 120 Ft (Teljes vételár: 266 640 Ft)) hanem havi 20.010 Ft / hó x22 az már = 440.000 konvertibilis forint, ami már k. sok! Szóval itt a telekomban nem lehet normálisan megvenni a dolgokat? Árukapcsolás nélkül részletre vagy egészben kifizetve? Mert ha nincs, akkor ez a Tkom erősen felejtős..
-
Dyraxx
tag
válasz
Botika89 #3972 üzenetére
Az ájfonban lévő mágnesek nincsenek a tévé közelében évekig remélhetőleg, mint ahogy egy hangfal, hogy ilyen foltokat okozzanak, hacsak nem ott tartod 0-24-ben. Demég akkor is, feltételezem, hogy nincs bennük 5 colos 1 centi vastag körmágnes, vagy ha igen, akkor az nem egy mobil.
Én csak annyit akartam mondani, hogy ha rendes hangfalat használ az ember, ne közvetlenül a tévé mellé helyezze, mert a hónapok, évek alatt tönkrevághatja a kijelzőt a folyamatos mágneses tér.
Az ember zsebében, fejében (egyelőre még) nincsenek kijelzők, szóval ránk nincs ilyen hatással (pl az iphone), mi csak szimplán rákot kapunk tőle.
És mielőtt azt mondanád, hogy jajj, egy újabb hipochonder, kérdezz rá, hogy átlagosan menyit él egy motorkocsi-vezető a budapesti 2-es / 3-mas metrónál és csodálkozz.
-
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya #3968 üzenetére
Ez a kemény! Hogy van magyar weboldala, specifikus tartalommal Mo-ra (merthogy még a lengyel modellnevek is itt-ott eltérnek az itteniektől) mégse tud senki semmit arról, hogy lenne egyáltalán egy felkereshető disztribútor, de ha van is, nagyon dogdossák.
De azért a boltok valahonnan mégis beszerzik őket és nyilván nem az amazon UK-ról.
Csináljunk képviseletet! van még bőven meghódítandó online platform itthon, Mediamarkt, Euronics, stb. ^^
-
Dyraxx
tag
válasz
Botika89 #3967 üzenetére
Nem értem, hogy mit rugózol ezen a dolgon, a mágneses tér nem tesz jót a kijelzőknek és kész. Se a kicsi mágnes, se a nagy.
A méretezésben kivételek mindig voltak és lesznek is, de szeritnem te a kis hangszórókat hasonlítod a nem olyan kicsikhez. De ha mutatsz nekem egy Vonyx vagy bármi más normális méretű hangfalat, ami soundbarba való bébimágnest használ, akkor megadom magam. De továbbra sem ez volt a poszt mondanivalója...
-
Dyraxx
tag
Tudnátok ajánali egy megbízható, jól tartó fali konzolt a 65 C715-höz?
Az Art 51-est néztem ki, de most olvasom a leírásban, hogy a 65-ös 400x200-as variáció nincs a listában.
https://tv-fali-tarto.arukereso.hu/art/ar-51-p349115355/#termek-leiras
-
Dyraxx
tag
-
Dyraxx
tag
válasz
pucu9011 #3936 üzenetére
Ez nálam attól volt (két tévémet is tönkrevágta 1-2 éven belül) mert huzamosabb ideig a hangfal mellett voltak használva. Nem bírják se a tévék, se a monitorok azt a mégneses közeget, amit (ahogy a képen is) a közelében lévő hangfal sugároz. Pont ilyen lett mindkét tévém mire rájöttem, hogy a közeli hangfalban lévő mágnes teszi. Minél nagyobb a hangszóró, annál nagyobb a mágnes is benne. nyilván ilyen soundbarok, 3-7 centis hangszórókkal nem annyira fájnak a tévének mint egy normális hangfal.
Még mindig érdekelne, ki a TCL tévék hivatalos magyar disztribútora.
-
Dyraxx
tag
Azt meg tudná mondani valaki, hogy a TCL-nek ki a hivatalos magyar disztribútora?
-
Dyraxx
tag
válasz
darius09 #3905 üzenetére
Én vagy három éve egyszer lementem a sarki zöldségesbe, kérdeztem honnan van a fokhagyma, mondta a Tibi, hogy Kína. Kérdeztem, tőle, hogy ezt hogy tudod így eladni? Legalább titkolnád.. Mire ő felnevetett és azt mondta: "Ami nem kínai, az nem is eredeti!" - Azóta szállóigévé vált ez a lakótelepen, és meg kell hagyni van is alapja (persze nem a zöldségre értve). Rendesen kinőtték magukat minőség terén. Természetesen még mindig rengeteg a gagyi sz*r kínai cucc, Ali pl. hemzseg tőlük, de van rengeteg brand, ami tudásban, igényességben, minőségben jócskán megelőzte a nyugati konkurrenciát, és még az áruk is szerényebb. 5-10 évvel ezelőtt hallani sem akartam kínai márkákról, most ázért már szemügyre veszem őket.
-
-
Dyraxx
tag
Szerintetek érdemes az 55C715 helyett inkább a Sony Androidos tévéiben gondolkodni? Jobb tévé ezek közül bármelyik nála? :
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/f:sony,kepatlo=130-150,ar=0-230000/?orderby=1
-
Dyraxx
tag
válasz
tothjani81 #3864 üzenetére
de az gondolom a VA panel miatt van. Tényleg, mi a különbség a VA és a HVA között, mert a Displayspecification a panelt HVA-nak írja, míg a többi hasonlót csak VA-nak.
-
Dyraxx
tag
válasz
belashx #3624 üzenetére
A hivatalos adat 330 nit.
https://www.tcl.com/hk/en/products/c715/c715-55.html
https://www.tcl.com/content/dam/tcl-dam/region/au/au-mediacenter/downloads/55C715_Product_Specifications.pdfNekem is ez az egyik legfőbb visszatartó erő. Ennek a 10szerese sem ritka, de azért ez kb a legalja a hasonló TV-k között. Akinek van, a fényerő tényleg olyan tré? Nappal alig lehet látni napsütés mellett, meg ilyesmi?
-
Dyraxx
tag
válasz
rainman72 #3781 üzenetére
Nem lehet, hogy azért emelik év vége felé mindenhol az árakat, hogy legyen miből leakciózni a Black Friday-re, meg a többi promotionre? kész átverés show?
hogy nyáron megkapod 250-ért, októberre felmegy 300-ra, de a black friday-on nagylelkűen 250-ért osztogatják néhány jó szóért és +5 értékelésért cserébe... ?
-
Dyraxx
tag
Még egy kérdés:
Ha nem a Telekomtól veszem meg, akkor nem lesznek magyarok a műsorok? Netflix, stb. vagy miért érdemes a telekomtól venni? itt rengetegen onnan veszik, közben meg tök drága ott.Mondjuk elég laikus a kérdés.
Nálunk Digi internet és kábeltévé (optika) van, ha megrendelem spontán mondjuk az Emag (Extreme Digital) -tól a TCL tévémet, akkor az appokban található műsorok, filmek, sorozatok (pl. netflix) ugyanúgy elérhetőek lesznek magyar nyelven, mintha pl. a Telekomtól venném? (sajnos sosem volt még smart TV-m, most kezdem felszerelni a családot velük, nézzétek el nekem a tudatlanságomat).
-
Dyraxx
tag
Tovább gondolva, tudok-e sima USB-s vezeték nélküli egeret használni a TV-hez? Néhány márkánál/modelnél csak bedugja az ember az egér USB-s jelvevőjét a TV usb portjába és már használható is az egérkurzor a menüben. Néhány TV viszont nem ismeri fel az egereket.
Ez a TCL modell felismeri esetleg az egereket? -
Dyraxx
tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy a TCL C715 szériás Android TV-khez adott távirányító vajon pointeres, kurzoros-e? Illetve ha nem, akkor van-e lehetőség használni, venni hozzá valami általános pointeres távkapcsolót, tudja-e azokat kezelni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged